Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen SSD-t vegyek?
- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Apple asztali gépek
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
A ViDaNet próbálkozása a Neotion CAM-mel egy dícsértes próbálkozás.De valamit igen elszúrtak, mert a hírek szerint egyetlen tévével sem jó.Nálam egy Samu B650-el nem volt hajlandó normálisan működni, de más márkák esetében is hasonló gondok vannak.Begurultam vettem egy Technisatot.Ezzel semmi gond.(a Discoveryknél nem mindig ad be stereo hangot ez az egyetlen probléma vele, de lehet ez nem a modul hibája)Tudtommal erre nem tudnak frissítéseket küldözgetni így elszúrni sem
.IIlyenkor a kártya sem tud frissülni a modulban?Jól tudom?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 Pro Max 128 gigás kártyafüggetlen (Sierra kék)
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest