Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
Technisat CableStar Combo HD Ci win11-el halott ahogy elkezdek DVB-C csatornát keresteni bejön a kék halál . Van valakinek infója mi a megoldás vagy mikor lesz rá megoldás? (Win10 kijövetelekor is ez volt amúgy egy darabig)
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Anonymous 01 #16213 üzenetére
Korábban nálam nem ment win 8-on, kék halál volt csatikereséskor igaz DVB Viewer-el . Aztán win7 azzal nem volt gond. Nemrég visszatettem a win8-at (már 8.1) és a legújabb drivereket szedtem le a notihoz (Dell Insp.) utána lett jó. Azóta is hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz hamizoli #16054 üzenetére
Nekem szerencsére Digikábelem van. Itt csak a filmcsatornákhoz (Digifilm, HBO) kell CAM + CI+os fogadó. A többi csatorna nincsen kódolva így nem probléma, hogy a Technisat csak CI-s.
Amúgy kiváncsiságból kipróbáltam a gyári driverrel a Digis CAM-et de nem nyitja a csatit.[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz csendes #12565 üzenetére
No, jó régi hozzászólásra reflektálok. A probléma az volt, hogy a Technisat Combo HD CI kompatibilis driver hiánya miatt nem ment win8/8.1 alatt. Csatikereséskor jött a fagyos kék halál . Jelentem tegnap óta már hibátlanul működik. Minden szükséges driverből (notihoz gyártó weboldaláról, Tuner szintén a gyártó weboldalról) a legújabb, legfrisseb van fennt ill. a win8.1 is frissítve. A DVB viewer pedig mindegy mert a legújabb pro és a TE verzióval is megy.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz pusi1981 #14097 üzenetére
Nálam Win8 alatt játszotta ezt. Ezért kellett feltennem a 7-et. Érdekes, hogy német fórumokon olvastam olyat, hogy Win8 alatt mégis is ment pár embernek. A többség persze ott is panaszkodott. Szerintem USB portok környékénél, alaplapi drivernél lehet a gond..... De beleuntam a kinlódásba hála Isten a 7-el jó....
-
trec12
addikt
válasz wassermann #12563 üzenetére
Win 7-en hibátlanul megy ez meg egy laptop (jó izmos) Win 8-al.....
-
trec12
addikt
Adott egy Win 8-as gép. A Technisat Cablestar Combo HD minden progija (DVBviewer+driver is) felmegy rá. A csatorna hangoláskor nem látja az eszközt ha mégis indítom a keresést a Win 8 hibaüzenettel újraindítást kér.
Van tippetek.... -
trec12
addikt
Megoldódott. Immáron tökéletesen üzemel a távitányító is. Mindenkinek köszönöm a segítséget. A driverrel volt gond.....
Amúgy nagyszerű készülék ez a Technisat külső tuner. Nem bántam meg.....[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Watt25 #12283 üzenetére
A DVBViewer TE2 de ott vagy a HD adók nem mennek vagy a sima SD-k. Nem sikerült még úgy beállítanom, hogy mindkettő menjen. A DVD Dream-el nincsen ilyen gond...Nekem nem kell a CI-be kártya. Op rendszer Win7 64bit.
Neked is világít a zöld fény állandóan az eszközön?[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Sziasztok ! Van egy Technisat Cablestar Combo HD CI-m de a távirányítója nem akar működni. Van valami különleges beállítás hozzá amit esetleg el kell végezni?
-
trec12
addikt
Ja az előbb kimaradt, hogy akinél nem jó a Vidás modul visszacserélheti a conaxos box-ra.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
A ViDaNet próbálkozása a Neotion CAM-mel egy dícsértes próbálkozás.De valamit igen elszúrtak, mert a hírek szerint egyetlen tévével sem jó.Nálam egy Samu B650-el nem volt hajlandó normálisan működni, de más márkák esetében is hasonló gondok vannak.Begurultam vettem egy Technisatot.Ezzel semmi gond.(a Discoveryknél nem mindig ad be stereo hangot ez az egyetlen probléma vele, de lehet ez nem a modul hibája)Tudtommal erre nem tudnak frissítéseket küldözgetni így elszúrni sem .IIlyenkor a kártya sem tud frissülni a modulban?Jól tudom?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest