Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
opera11
tag
Üdv
Mivel kevés antennás véleményt lehet olvasni, ezért gondolom megosztom:
Egy Hama antenna után beruháztam egy Signal HDA-5000 DVB-T antennára és érezni a különbséget.A Hama-t nem ajánlom senkinek, gyakorlatilag a vásárlása óta szívtam vele, eleinte csak kockásodott a kép, aztán az antennáinak az érintkezője is beszart és csak úgy lehet kicsiholni belőle valamilyen adást, hogy a két darab antennát nem tövig betekerte be az ember, hanem picit lazára csavarta, de akkor meg billeget, még jobban kilazult.
A Signal HDA-5000 elvileg kültéri antenna, de én az antennáját ráakasztottam az ablak kilincsére és ott is működött. Végül egy függőleges gázcsőre szereltem fel, mert ott nincs annyira útban.
A Winfast PVR2-ön néztem az antenna erősségét. Az mi, m2, tv2, rtl, Euronews csatornák is maximális antenna erősséggel jönnek.
Érdekes módon a Duna TV és az Autonómián valamivel gyengébb a jel (de stabil), de pár centivel való forgatással sokkal erősebb lett..Egyszóval, ha valaki antenna vásárlásra adja a fejét, nem javaslom az ilyen design antennákat. Lehet, hogy jól néznek ki, csak éppen az alap feladatát nem látja el és végül is ez a Signal HDA-5000 sem néz ki rosszul szerintem.
Egyébként én itt vettem, mert van raktáron általában és nem kell várni rá
Ja és ami még fontos, Budán a Déli pu. környékén lakok, a 2., legfelső emeleten és a Hármashatár-hegyi adóról jön a DVB-T. Ugyan itt a szokásos tesco gazdaságos antenna elég gyakran kockás képet produkált, az antenna jel 2-3-on volt a maximális 7-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Formula-1
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest