Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
Akkor én is leírnék egy lehetséges opciót, amelyről nem tudom, hogy így működik-e, de szerintem működhet, azt hiszem a műholdas világban olvastam valahol.
Folyamatosan sugározzák a filmeket mintegy fájlként a szabad kapacitás függvényében, tehát akár a valós időnél lassabban is, amelyeket a BOX eltárol a merevlemezén. És ez folyamatosan gyűlik a beltéri merevlemezén, amelyet fizetés esetén megnézhetsz. És ahogy jönnek be az új filmek, úgy csúsznak ki a régiek (bár ezt lehetne okosabb algoritmussal támogatni, hogy a népszerű filmek maradnak, illetve a megnézett ad helyet). Egy jó pár hét után lesz egy folyamatosan változó több tízes nagyságrendű filmválaszték áll rendelkezésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest