Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
lorenzen #6234 üzenetére
Most a progdvb-t megoldottam egy 30napos trial verzióval, de nem olyan szép a képe, a dvbviewernek sokkal szebb a képe, pedig ugyanazok a codec-ek vannak beállítva.
Smartdvb-t végre be tudtam állítani, látja az adókat, viszont azt írja, hogy nincs se hang se kép folyam, biztos megint vmi codec baj..
Total media-t újra felraktam, az analóg adók még mindig kékek, a digitálisak nem, viszont szaggat a kép és csúnya, szóval nem lett hosszú életű ez a második telepítése sem..
Viszont egyik programmal se megy a távirányítóm, pedig mindenhol engedélyezve van!Ja, és tegnap óta fent van a neo fm is a dvb rádiók között, hátha ez még nem volt ide postolva
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest