Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy1
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdést tennék fel, ami a következő képpen szól, ha én digi tévét szeretnék fogni PC-n keresztül akkor ahhoz milyen tv tunerre lenne szükségem.
Egy kicsit talán bővebben kifejtve a problémámat, ugyebár a digi tévé műholdas adását egy digitális adásra képes fej egy tányérral a tetőn fogja. Belül pedig egy beltéri egység „amit manapság egy digi kóddal is lehet arra késztetni, hogy befogjon egy jó pár adást”, én ugyan ezt szeretném átültetni egy PC-s tv tunerre. amibe ezt a bizonyos „kódot be lehet ütni”, na valójában egy ilyenre lenne szükségem.
Addig eljutottam, hogy DVB-S digitális szabvány az műholdas adás vételére szolgál. Gondolom, hogy egy ilyen tunerre lenne szükségem, meg egy mpeg 4-et tudora mivel a hd felbontást ezzel a kodolással juttatják, hozzátéve már amelyik adón ez működik. Vagy ezekkel csak a szabadon fogható digitális adásokat lehet fogni?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest