Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy1
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdést tennék fel, ami a következő képpen szól, ha én digi tévét szeretnék fogni PC-n keresztül akkor ahhoz milyen tv tunerre lenne szükségem.
Egy kicsit talán bővebben kifejtve a problémámat, ugyebár a digi tévé műholdas adását egy digitális adásra képes fej egy tányérral a tetőn fogja. Belül pedig egy beltéri egység „amit manapság egy digi kóddal is lehet arra késztetni, hogy befogjon egy jó pár adást”, én ugyan ezt szeretném átültetni egy PC-s tv tunerre. amibe ezt a bizonyos „kódot be lehet ütni”, na valójában egy ilyenre lenne szükségem.
Addig eljutottam, hogy DVB-S digitális szabvány az műholdas adás vételére szolgál. Gondolom, hogy egy ilyen tunerre lenne szükségem, meg egy mpeg 4-et tudora mivel a hd felbontást ezzel a kodolással juttatják, hozzátéve már amelyik adón ez működik. Vagy ezekkel csak a szabadon fogható digitális adásokat lehet fogni?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Acer Aspire A315-59 15.6" FHD i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann