- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
zhagyma #6085 üzenetére
Érdekes, hogy a kísérletezést emlegeted. Visszavittem a "kiváló RF paraméterekkel rendelkező, kategóriájában a legkisebb zajú erősítővel rendelkező, GSM szűrőt is tartalmazó" erősítős DVB-T antennát - amivel egyetlen adót sem sikerült találni - az üzletbe. Az eladó rendes volt, visszavette, de megjegyezte, hogy nálam fölösleges a szobaantennával kísérletezni, mindenképpen tetőantenna kell, bár említettem neki, hogy sima teleszkóp antennával ment a DVB-T, csak akadozott. Szóval egy internetes leírás alapján egy ötméteres RF kábel végének a közepébe bedugtam egy kihajlított gemkapcsot, a másik végébe két db 100mm x 10mm fémlapot (régi számítógép PCI takarója volt, csak letörni lehetett) szorítottam, úgy, hogy a gemkapocs volt középen, a két fémlap rá keresztben, kicsit átlapolva, hogy meglegyen a 0.95-tel korrigált fél hullámhossz - vagyis kb 18cm - a 800MHz-hez. Mindezt műanyag kötözővel és egy befőttesgumival igazán robosztussá tettem, majd a két szekrényajtót kinyitva kis ügyeskedéssel, a szekrényajtó tetejére raktam, úgy hogy a lemezek vízszintesen álljanak, merőlegesen az adó irányára, úgy nagyjából rálátva az adóra. És, és, és ... a Pinnacle 310i-vel sikerült vagy 10 adót találni, ebből a Duna HD-n, Autonómián, M1, M2-n kép is van, de szakadozva, sőt a TV2 is néha bejön. Az Autonómián a hang szinte folyamatos már vagy húsz perce, néha csicsereg. Ezek után lehet, hogy az adó irányába belőtt kábelvég is elég lett volna? Mindenesetre, ha valaki tudna segíteni az antennaépítésben vagy méginkább az itt a fórumban is már emlegetett Technika TT-701 UHF szobaantennát lát valamelyik gazdaságosban és szólna (most épp az egyikben nem volt) nagyon megköszönném. Természetesen valószínű, hogy kifogtam egy hibás DVB-T antennát vagy esetleg valamit rosszul kötöttem be, és ezért nem ment a "profi" antenna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest