Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- OLED monitor topic
- Billentyűzet gondom van
- Hisense LCD és LED TV-k
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Szerintem akkor ott valami zavaró jel lehet napközben.
MÁS:
A Széchényi hegytől 2km-re optikai rálátással vagyok, a fent lévő kb. 15 éves tetőantennát akarom használni, de gondoltam, hogy kapna egy azért nem túl drága erősítőt.
Főleg mivel elég nagy távolságba is lenne elhozva a lakásban (lehet ha nagy meleg lesz, lepakolom az egyik gépet a legalsó szintre, és akkor vinném vele az USB-s tunert is), meg 3 vagy akár 4 eszközhöz lenne elosztva (ebből jelenleg 2 analóg TV, egy USB-s DVB-T tuner, de lehet lesz még másik PC tuner, vagy STB is), és sok eszköz esetén úgy tudom eléggé kell az erősítő. Vagy DVB-T-nek menő jelet egyáltalán mennyire ajánlatos egy ilyen szimpla elosztóval osztani ? Erősítős, vagy valami egyéb fajta osztó kellene ?Szóval milyen erősítőt tudnátok ehhez ajánlani ?
Azért ne legyen egy megbízhatatlan minőség, és az erősítését lehetőleg lehessen változtatni.
2 kimenet is kellhet (amíg nincs parabolám, addig lehet hogy lesz két kábel lefelé).
Padlásra lesz, szóval ilyen fél-kültéri. Vizet ugyan nem kap, de hideget, meleget igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest