Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuCo.
tag
Én kb. 25 km-re lakom a vasvári adótól, és az egyik mux sehogy se, és a másik is csak 50-55%-os erősséggel jön. Pedig van antenna a háztetőn, erősítővel, igaz Kabhegy felé forgatva. De az csak 80-90 fokos eltérés a vasvárihoz képest, tehát ha nem egy zsebrádió erősségével sugároznának, akkor még talán jönne így is. Én is azt hittem, hogy majd a 25 km-re lévő adó egy drótdarabbal is jönni fog, úgyhogy a tetőantenna ami nem teljesen arra néz biztos elég lesz, de sajnos sajnálják tőlünk a kW-okat. Egyébként az osztrák digitális adókat, amik valószínűleg jóval messzebb vannak, mint 25 km, azokat meg egy sz.r szobaantennával is lehet fogni, házon belül, úgy, hogy tökmind1, milyen irányba van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- League of Legends
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest