- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzDani
csendes tag
Köszönöm a Codec tippeket, igen nekem win7 alatt inkább a divx et látja.
A rádiós válasz az jogos , épp ezért én sem értem. A MediaP. nagyon happy cuccnak néz ki de nekem se XP se Win7 alatt nem lát eszközt, most ezt próbálom megcsinálni....Még egy két kérdés , (tudom hogy már gázzz....) felvenni TS-be mivel érdemes ? én TSReader-ral próbáltam, azzal egész tűrhető. Illetve A TSR Qualitynek 100% strength-nek 140 ír ki ami elég érdekes, viszont TEI és Continuty Error-ból bebe csúszógat néha ami elég erős drop-hoz vezet mind képben és hangban, nem tudom ezen hogyan lehetne javítani ????
Takarásos- , tuner (gigabyte u7000) problémából vagy antenna hiba miatt lehet, ezt a csodát építettem meg UHFHDTV , de még így is összejön percenként az idegesítő drop BP III kerületből.
A válaszokat még1x THX!
Ja és persze a DVD az DVB mind2 helyen .....
most már próbálom elolvasni is azt amit írok.....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest