- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surmoka
csendes tag
Tiszteletem.
Bocsánat, ha amatőrnek tűnik a kérdés, de pontos választ sehol sem találok napok óta.
Egy DVB-C kártyát szeretnék venni, amivel a digitális tévéadást a gépbe belealkalmaznám, de nem akarom, hogy a kályha bármilyen dekódolást végezzen. Nekem csak az kell, hogy a tömörített streamet, ami lehet MPEG4 meg MPEG2 is, továbbadja a gépnek. Ennélfogva azt gondolom, hogy nem kell nekem olyan kályha, ami tudja az MPEG4-et dekódolni (a világért se!), sőt, akár MPEG2-t se tudjon dekódolni, csak a bitfolyamot adja szépen tovább.
Ehhez milyen tulajdonságú kártya kell? Akárhogyan nézem, folyamatosan keveri mindenki a dekódolási képességet meg a jelfogási képességet. Van különbség az MPEG2 meg az MPEG4 között abból a szempontból, hogy hogyan lehet őket a DVB-C adásból kigyűjteni? Nem csak a dekódoláskor számít a különbség?
(Lehet egyáltalán ebben az országban bármilyen DVB-C kártyát kapni?)
kößi
s.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest