Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Capella
üzenetére
Ezekkel a szenzáció hajhász de egyébként szakmailag erősen kétséges cikkeken csak a fejemet vakarom. Milyen pixelesedés, meg ilyen baromságok. A pixel a kép atomi egysége könyörgöm (persze MPEG-4 -nél YV12 színtérben van ábrázolva, de ez magában nem okozza a fenti jelenséget). Amiről szerintem az író szeretett volna írni az a blokkosodás, márpedig egy blokk többnyire 8x8 pixelt jelent. A másik hogy a H.264 a blokkosodást az in-loop deblocking -al szinte teljesen megszünteti, max. életlenebb lesz a kép ahol kevés a bitsűrűség az adott jelenethez. (Persze a 1.5Mbit -be bele lehetne kötni, igazából én is legalább 2,5-3Mbit -nek örülnék, de akkor is).
"A hang nem recseg, hanem hidegen sípol."
Elég rég óta kísérletezem audio codekek tömörítési artifaktjainak felderítésével, de én ilyennel nem nagyon találkoztam. Fémes hangzásról, underwater effektel, force stereo miatti sztereó kép torzulással már vannak tapasztalataim. De sípolás. Még az egyébként nekem néha zavaró AAC+ sem csinál ilyet, amit használni. Ott inkább a helytelenül rekonstruált éles magas hangok és a szintetizált zajjal történő rossz interpoláció ami észrevehető, illetve Parametric Stereo -nál a kényszerű zavaró mértékű visszhangosodás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann