Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
DarkByte #3092 üzenetére
Valóban nem elég szakszerű némely meghatározásuk, de ettől még lehet olvasni ilyen bulvár oldalakat is.
A hangra a sípolás nekem is kiütötte a szemem. Valójában meg a fülem, míg régebben tapasztaltam kimaradást vagy kattanásféléket.
A pixelesedés is inkább kockásodás vagy a kép szétesése.
Viszont ezeket a hibákat nem tapasztaltam most, előtte meg előfordult a Dunán és az m1-en is.
Már akkor sem a kép minőséggel volt probléma, ahogy az antennát be tudtam lőni az jó volt. Sőt akár rosszabb is elmenne. A gond akkor volt, amikor valamiért 1-2 másodpercre leromlott a jel.Lehetne még említeni az agyontömörítésből származó hibákat, amiket éppen az F1 versenyeknél lehetett tapasztalni.
Nekem még van olyan is és talán csak DVB-T vételnél, és tegnap is feltűnt, hogy filmnél az arc ha közel van, néha hullámzik, egyes részei izegnek-mozognak. Nem tudom, hogy a tévétől, az adott bemenet beállításától vagy az adástól függ.Változás volt az adás paramétereiben, de másutt azt írták, hogy azóta visszaállt a korábbira.
Nálam is ugyanazok a korábbi számértékek láthatók most. -
wassermann
Topikgazda
válasz
DarkByte #3092 üzenetére
Kicsit én is felkaptam a vizet az Index cikkén: X - Miért kell Magyarországon a felütésnek mindig negatívnak lenni? Miért nincsenek keményen kidomborított pozitív gondolatok, hogy örüljünk pl: újdonság, több csatorna, korszerűbb dolog stb ... a cikk alapján sajnos úgy látszik nálunk minden újban csak probléma lakozik és mindenki h*lye.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest