Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
Igen ezeknél megtaláltam. Amikor néztem, és nem találtam akkor még a Coreavc volt beállítva, annál ezek szerint nem lehet állítani. Most kipróbáltam a Cyberlink és Arcsoft-tal is, a legjobb eredményt a Cyberlink adja. A bekapcsolt gyorsítás mellett már nincs 100% a CPU terheltség (80-90) és olyan akadások sincsenek mint régen, inkább olyan töredezett, mint a régi filmeknél amikor alacsonyabb frame/sec-mal dolgoztak, és a Duna valamiért nem tölti ki a képernyőt (ez műsorfüggő, most már jó). A másik kettő viszont még kockázik és szétfolyik a vizfesték.
2161-re.
Azon csak a gyárit próbáltam ki, hogy a dualcore-ral mit csinál a gyári progi, hogy tudjak érvelni amikor visszaviszem a cumót.
A tapasztaltak alapján a DvbViewer és Cyberlink párossal biztosan jó lenne, de hát nem ahhoz a géphez vettem a tunert (ahhoz én nem nagyon férek hozzá, folyton a játék megy rajta).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő