Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
PVR2-vel nézem, prociterhelés 70% körüli, de nem folyamatos a kép (mintha kimaradna néha 1-2 képkocka). Még nézegetem mi lehet a probléma, mert a TSReader ugyan dob néha/néhány Continuity errors-t, de sokkal ritkábban, mint ahogy én a PVR2-ben megugrani látom a képet...
Meg azt is megszívtam, hogy az éppen felrakott (viszonylag új) PVR2 rosszul menti le a TS stream-et, és nem tudom visszanézni winyóról (legalább is MPC-HC-vel nem). Most akkor nem lesz meg a Jöttünk, láttunk, visszamennénk II. ...
Fullos ProgDVB Pro-ja még mindig nincs senkinek? (vagy akinek van az a szekrény mélyén őrzi) Egy darabig sikerült kijátszanom a 20 (?) napos Trial-t, de aztán valahogy elhasalt a próbálkozás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest