- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
Matrox1995 #19942 üzenetére
Lentebb látod a válaszokat. Nem olcsó, de megoldható. Mondjuk én el nem adnám az Ustym 4K-t, annyira jó kezelni, de nálam kábel mellett van 3 műhold jelét is veszi (ezután nem vagyok hajlandó nem linuxos boxot venni)
De áruljátok már el, mik azok a műsorok, amik ennyire fontos archiválni? A fenti boxba nekem egy 32 Gigás microSD van, arra veszek fel ha valamit nem tudok megnézni, de ha láttam 99% törlöm is.Engima2-es boxba be a kártya és máris bármit megcsinálhatsz. (A PR-telecom-os kártyát úgy tudom nem párosítottak, volt nálam több Amiko box is, amit eredetileg a PR osztott ügyfeleknek és még benne volt a kártya.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest