- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
"A Ts mód is szerepeljen a felvételnél, másképp csak ott tudod lejátszani ahol felvetted"
Erre írtam a választ. AMIKO-n belül ez nem box függő, max szoftver! Fel kell rakni az emu/mcas verziót azokban ott a TS lehetősége, ami általánosan igaz, hogy kódolatlanról bármi máson lehet lejátszani.
@lockdown90: Kódolt TS-be egy egyedi vmit raknak a boxok, alapból a PC sem játsza le, de létezik egy batch "decyprt" program, ami le tudja venni róla a védelmet. Valahol már lehet megírtam a nevét, most nem ugrik be, ha érdekel megnézem.
USB-HDD:
Van egy 1 gigás 2,5 WD HDD-m egy Delock házban, ez eddig több Amiko boxal is ment, lejátszás, felvétel minden. Még 2011-2 körül vettem ezt a hdd házat, akkor 10-15 körül volt az ára de megérte. Ennek van saját USB táp kábele is (adaptert nem adtak hozzá). De amit wassermann linkelt Y kábel is jó, ehhez a házhoz olyan nem kellett, mert alapból tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Microsoft Excel topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Változatos hardverbokréta
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest