- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Egy jó AAC kodek 128kbps -on simán hozza a 16Khz -et. Szinte biztos vagyok hogy ég és föld lesz a különbség ugyanazon a bitsűrűségen az MP2 és az AAC között. (márpedig remélem meghagyják a bitsűrűséget mert a Hír TV és a Magyar ATV is ennyivel megy ahogyan TSReader alapján emlékszem; egyébként is mi értelme lenne csökkenteni ha ez így most is elfér és a videó bitsűrűségéhez képest amúgy is minimális sávszélességet foglal
) Maximum az Independent Stereo -ért kell még imádkozni mert a Joint Stereo szereti lenyelni a Surround információkat amiből jó minőségben fel lehet keverni 5.1 -be a hangot.
A kép minőségével egyetértek, a Muppet show például eléggé filmzajos (grain) amit ez a bitsűrűség a mozgalmas jeleneteknél eléggé elken, de szerintem is elfogadható, figyelembe véve hogy direktben elfér egy DVD -n és CBR kódolású.
Sajnos a több mint 5MB -os thumbnail -t nem tudom feltölteni valamiért, holnap megint megpróbálom (kár hogy a PH-Image feltöltő megszűnt, az imageshack iszonyat lassú
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest