Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
zichie #18828 üzenetére
Idő közben felvettem a kapcsolatot a gyártóval, és tőlük kaptam egy még a honlapon kint nem lévő verziót (AMIKO_Impluse_H265_T2C_1.3.98_conax), azt "All SW + bootloader" rel rátöltöttem, és működött. De állítják, hogy "software (no channel list)" módban is mennie kellett volna, különösen ha a frissítés sikerességét igazoló üzenetet kaptam az újraindulás előtt.
Az igazság az, hogy a második box-szal nem próbáltam meg ugyanazt a frissítést, ami korábban a bootloop-ot eredményezte, és a gyári és a legfrissebb változat között nincsen bootloader verzió váltás sem, tehát van abban valami, hogy működnie kellene BL frissítés nélkül is. Tehát simán lehet, hogy valami mégis csak nem volt rendben az első STB-vel. Minden esetre leírtam, hogy nekem hogy működött, az legalább ki van próbálva
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest