- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dchard #18997 üzenetére
igen, van hajlamom a slendrián fogalmazásra
szóval digi kábelen szokott gond lenni, hogy a királyiak symbol rate-je nem 6900, hanem 6000. anyósék egyik lg tv-je emiatt rendszeresen nem találja meg azokat, közben meg a csumpi astrometa stick boldogan elvan 6900-ra állítva is.
-
PetiCalvus
csendes tag
válasz
dchard #18860 üzenetére
Értem, a földi nélkül tudok élni, maximum akkor használnám, ha a kábel tv nem működik valami miatt.
Erre szeretném rákötni, amit lehet. A lényeg a C és T.
Gondolom akkor az sem számít sokat, hogy 3, 6, vagy 20 ezer forintos a diplexer.
Esetleg van olyan amit tapasztalatból tudom ajánlani? -
Diák66
őstag
válasz
dchard #18816 üzenetére
Én ma hoztam el a Thomsont, bekapcsol, működik. Sajnos csak holnap leszek "kábel vég" közelében, így a tunerről csak akkor tudok mit mondani. Az már biztos, hogy a User manual hibásan említi a felvételhez használható HDD-ket. NTFS-t ír, de sem a 4, sem pedig a 2 TB-s winyót nem hajlandó észrevenni, úgyhogy most megy bele egy 32 GB-os FAT32 pendrive.
-
Diák66
őstag
válasz
dchard #18813 üzenetére
Igen, az jobb választás. De én minél olcsóbban akartam megoldani.....eladni meg szerintem kb. lehetetlen ezeket. Ez a Thomson amúgy is a munkahelyemre kerül, ott fogok rögzíteni vele, mivel csak ott van DVB-C, itthon csak SAT, de ahhoz meg CI modulfogadós kellene. Annyit meg végképpen nem akarok rá szánni.
-
Diák66
őstag
válasz
dchard #18811 üzenetére
Nincs spéci forrásom sajnos, de ha összevetem az interneten található eszközök árát és szállítási díját, a Thomson lett a befutó, BestByte 9500 Ft és helyben átvehetem, nincs futárdíj. Ennél olcsóbban az Euronicsban lett volna az Alchor, az 8500 Ft. Csak szerintem a Thomson jobb választás lesz. Ebay-t is feltúrtam, de az USB-s sticken kívül más nem nagyon van C-s ügyben. Az Astrometa meg.... nem nagyon akar működni, hát még rögzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Házimozi belépő szinten
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Cudy routerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- NBA és kosárlabda topic
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple MacBook Air M2 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest