Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Hieronymus #18686 üzenetére
Ha arra gondoltál, hogy a szerver boxot ne engedjem ki a netre, mert sokan ráfognak csatlakozni, akkor meg kell nyugtassalak. Sajnálatos módon, ezek a boxok szerverként csak a belső hálózaton keresztül tudják a megosztani a kártyainfót. Én már mindent megpróbáltam ami a tudásom és az Interneten fellelhető információkból összeszedhető volt, de belső hálózaton kívülre nem tudtam továbbosztani. Ha esetleg van infód megoldásról akkor magánba köszönettel vennék egy linket.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest