Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
szbalogh #1842 üzenetére
Akkor megpróbálom összefoglalni, amit tudok.
DVB-T mellett lesz egyelőre MR1, MR2, MR3, és a Katolikus rádió. Ezeket kb. úgy lehet venni, mint a műholdas adások mellett a rádióadásokat, tehát kb. képjel nélküli önálló műsor az adott csatornán. De mivel ezek is értékes sávszélt vesznek el a képtől, szerintem csak muszájból lesz rajta. DVB-T vevővel veheted majd, a kísérleti időszakban úgy tudom ment pár adás így. Szerintem Set-Top-Box-szal is lehet majd venni.
DAB+, ami valójában csak a rádiózást szolgálná, és ugyanúgy elindult Dec. 1-gyel, mint a MindigTV, de még kisebb sikerrel, merthogy jelenleg nincs rajta egy sípoló mérőjelen kívül semmi, sőt, vevőkészülékekből sokkal siralmasabb a helyzet, mint a DVB-T-nél. Tehát pl.: autórádió, otthoni HiFi még egyáltalán nem létezik :-) A reklám, stb. meg pláne nincs, dehát ugye nincs is mit reklámozni. Megy üresen az adó :-).
Itt elméletileg sokkal több csatorna lesz, de ez az ütemezés szerint inkább egy tesztidőszaknak mutatkozik, 2013-ra lesz kiépítve a hálózat.Gondolom jó vételi lehetőség itt sem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest