Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
szbalogh #1842 üzenetére
Akkor megpróbálom összefoglalni, amit tudok.
DVB-T mellett lesz egyelőre MR1, MR2, MR3, és a Katolikus rádió. Ezeket kb. úgy lehet venni, mint a műholdas adások mellett a rádióadásokat, tehát kb. képjel nélküli önálló műsor az adott csatornán. De mivel ezek is értékes sávszélt vesznek el a képtől, szerintem csak muszájból lesz rajta. DVB-T vevővel veheted majd, a kísérleti időszakban úgy tudom ment pár adás így. Szerintem Set-Top-Box-szal is lehet majd venni.
DAB+, ami valójában csak a rádiózást szolgálná, és ugyanúgy elindult Dec. 1-gyel, mint a MindigTV, de még kisebb sikerrel, merthogy jelenleg nincs rajta egy sípoló mérőjelen kívül semmi, sőt, vevőkészülékekből sokkal siralmasabb a helyzet, mint a DVB-T-nél. Tehát pl.: autórádió, otthoni HiFi még egyáltalán nem létezik :-) A reklám, stb. meg pláne nincs, dehát ugye nincs is mit reklámozni. Megy üresen az adó :-).
Itt elméletileg sokkal több csatorna lesz, de ez az ütemezés szerint inkább egy tesztidőszaknak mutatkozik, 2013-ra lesz kiépítve a hálózat.Gondolom jó vételi lehetőség itt sem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest