- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pont az előbb írtad le, hogy a CI CAM interface-el rendelkező AMIKO-t szoftverrel felokosítod CI+ CAM szabványú eszközzé. Eddig OK!
Csakhogy rosszul rögzít. Így aztán tök mindegy, hogy miért nem tudod hordozni a felvételt.
... mert, speciális - más eszközön nem olvasható - fájlrendszerben tárol, mint a TV-k vagy rossz a felvétel.
Nem tudod hordozni/szerkeszteni és kész.A TechniSat esetén nem kell kompromisszumot kötni. Gyárilag működik és - úgy tudom, bár jómagam nem próbáltam - hordozható a felvétel.
Amúgy nekem aztán teljesen mindegy. Mindenki olyan eszközt - TV-t, Set Top Box-ot, TV tunert, USB TV Stick-et stb. - vásárol, használ, kedvel amit csak akar.
Az Ő pénze, az Ő élete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Cyberpunk 2077
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest