Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
tulajdonképpen az én boxom tudna ilyet, de egyik felvetésed sem teljesíti 100%-osan, mégis azt mondom, hogy tudja, amit szeretnél.
részletezem:-felveszi a kódolt és kódolatlan adásokat is, melyet pc-n is vissza lehet nézni (pl: VLC)
-1GB-onként darabol, de ezt a pc-s programja egybe is fűzi, így nem kell külön progi hozzá, de pl. egy tsdoctor is tuti összefűzné a ts fájlokat
-ugyan nem sambán dolgozik (talán upnp?), de ha win-es pc-d van, akkor a box és a pc között ha van kábeles kapcsolat (pl. routeren át), akkor a progi lementi a felvételt a pc-re, ahogy írtam, már az egybefűzött fájlt.
-viszont én még semmilyen módon nem tudtam a saját progiján kívül a fájlokhoz hozzáférni hálózati oldalról. de ez nem jelenti, hogy nem lehet, csak én nekem nem ment. de a progija szépen menti le a felvételt.
-viszont sajnos a frissítések elég mostohák, sem az androidos appja, sem a pc-s progi, sem maga a készülék nem rendelkezik friss sw-el. de ez addig nem is zavar, amíg jól működnek. és én úgy tapasztalom, hogy jól működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest