Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amazon Kindle
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
Annak idején, évekig egy BT878-as chippel szerelt tunerkártyát használtam videómagnóként. Egy hibája volt: egy idő után elcsúszott a képtől a hang. Erre az volt a megoldás, hogy a max. fájlméret állítgatásával belőtem, hogy kb. 10 perc hosszú videófájlokat készítsen, mert ennyi idő alatt az elcsúszás még nem volt érzékelhető.
Ha így felvett egy filmet, lett egy rakás fájlom, amiket viszont a Virtualdub már összefűzve nyitott meg...Aztán pár évre rá megjelentek olyan kártyák, amik röptében elvégezték az analóg adás MPEG2-be tömörítését is. Vettem egy ilyet és örökre megoldódott a korábbi szinkron probléma. Ez a kártya egészen a digitáis-műsorszórásra való átállásig megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest