Hirdetés
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
Annak idején, évekig egy BT878-as chippel szerelt tunerkártyát használtam videómagnóként. Egy hibája volt: egy idő után elcsúszott a képtől a hang. Erre az volt a megoldás, hogy a max. fájlméret állítgatásával belőtem, hogy kb. 10 perc hosszú videófájlokat készítsen, mert ennyi idő alatt az elcsúszás még nem volt érzékelhető.
Ha így felvett egy filmet, lett egy rakás fájlom, amiket viszont a Virtualdub már összefűzve nyitott meg...Aztán pár évre rá megjelentek olyan kártyák, amik röptében elvégezték az analóg adás MPEG2-be tömörítését is. Vettem egy ilyet és örökre megoldódott a korábbi szinkron probléma. Ez a kártya egészen a digitáis-műsorszórásra való átállásig megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann