Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Lenry #17793 üzenetére

    ha egyet sikerül kézzel belőni, akkor lehet a network discovery-vel felveszi alapból a többi muxot is (telekomnál így megy). Mindigtv esetén meg ezt érdemes felvitel előtt tiltani, mert mindenféle helyben nem fogható muxot is felvesz. De kábeltévén nagy segítség.

    Nem tudom hány éve használom már a tvheadendet, de a scan még elkerülte a figyelmemet :D Lehet mert én stabil 4.0.9 -est használok.

    Ja hogy az a scan, most értettem meg csak. Azt hittem a frekvenciát keresteted vele. Az a force scan csak annyi, hogy a már beállított muxon (=frekvencia és paraméterek) lefrissíti a csatornalistát. De ha rosszak a paraméterek, akkor természetesen nem fog találni. Ez akkor jó, ha pl változik a csatorna neve vagy cserélgetik a kép-hangsávok pidjeit. Mindigtv esetén gyakori a kavarás, van amit magától lekezel, de van amikor kell egy force scan és takarítás.

    A symbol ratenél figyeljetek arra, hogy a 6000 az ksym, szóval ha sima sym kell akkor az ezerszeresét kell beírni. Frekvenciánál szintén. Figyelni kell a mértékegységre :K
    Erre tippelek, elsőre én is benéztem anno.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák