- Nikon DSLR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Kiizzadtam magamból egy reklamációt, részben a korábbi levelek átszerkesztésével, remélem megértik....
Another user from hungary has already complained about a similar problem, affecting the tbs6281 tuner card, its driver was fixed after the complaint.
The TBS6281 dvb-c driver upgraded from v1.0.0.1 to v1.0.0.7 and released new Qamb driver after recalamation.
See following screenshot from tbsdtv site if can't believe:
(kép a tbs oldaláról)
I respectfully ask you to fix the tbs6221 tuner card's driver. Please fix the tbs6221 dvb-c driver!
Please try fix tbs6221 dvb-c driver, and sent me a beta driver for test purposes.Nézegettem hogy tv tuneres monitort sem nagyon kapni, vagy rosszul keresem, lehet hogy az lesz belőle ha kapok, a tuner meg lehet megy vissza németországba.
Esetleges Skylake-ra váltás miatt gondoltam hogy jó lenne egy pcie tuner a pci helyett de úgy látszik ez nekem nem jön össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest