- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3CC7
csendes tag
Sziasztok !
Segítség kéne !
Vettem egy Evolveo Venus usb tunert. Kompatibilis win 10-el elvileg. Driver is van. Pontról pontra végigcsináltam mindent a telepítésnél, amit a kézikönyv leírt, de nem működik az eszköz. Amikor a Totalmedia programban setupolnám a tv beállításokat mindig azt írja ki, hogy az eszközt nem találja vagy egy másik program használja. Próbáltam eltávolítani, újratelepíteni. Másik usb portba átdugni. Az eszközkezelőben teljesen eltávolítani. Automatikus driverfrissítést is kikapcsoltam... Másik gépben is próbáltam, (szintén win 10) ott sem működött. Az eszközkezelőben mint hid billentyűzet jelenik meg. Arra jutottam hogy az lehet a probléma. Nem tudtam rátenni a saját driverét közvetlenül sem. Minden segítséget előre is köszönök !
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest