- Serviio
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3CC7
csendes tag
Sziasztok !
Segítség kéne !
Vettem egy Evolveo Venus usb tunert. Kompatibilis win 10-el elvileg. Driver is van. Pontról pontra végigcsináltam mindent a telepítésnél, amit a kézikönyv leírt, de nem működik az eszköz. Amikor a Totalmedia programban setupolnám a tv beállításokat mindig azt írja ki, hogy az eszközt nem találja vagy egy másik program használja. Próbáltam eltávolítani, újratelepíteni. Másik usb portba átdugni. Az eszközkezelőben teljesen eltávolítani. Automatikus driverfrissítést is kikapcsoltam... Másik gépben is próbáltam, (szintén win 10) ott sem működött. Az eszközkezelőben mint hid billentyűzet jelenik meg. Arra jutottam hogy az lehet a probléma. Nem tudtam rátenni a saját driverét közvetlenül sem. Minden segítséget előre is köszönök !
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Serviio
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- LED világítás a lakásban
- Borderlands 4
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest