Hirdetés
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mini-ITX
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3CC7
csendes tag
Sziasztok !
Segítség kéne !
Vettem egy Evolveo Venus usb tunert. Kompatibilis win 10-el elvileg. Driver is van. Pontról pontra végigcsináltam mindent a telepítésnél, amit a kézikönyv leírt, de nem működik az eszköz. Amikor a Totalmedia programban setupolnám a tv beállításokat mindig azt írja ki, hogy az eszközt nem találja vagy egy másik program használja. Próbáltam eltávolítani, újratelepíteni. Másik usb portba átdugni. Az eszközkezelőben teljesen eltávolítani. Automatikus driverfrissítést is kikapcsoltam... Másik gépben is próbáltam, (szintén win 10) ott sem működött. Az eszközkezelőben mint hid billentyűzet jelenik meg. Arra jutottam hogy az lehet a probléma. Nem tudtam rátenni a saját driverét közvetlenül sem. Minden segítséget előre is köszönök !

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann