Hirdetés
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
válasz
Kernel #17371 üzenetére
Köszi neked is.
AV-n néztem a videót, majd sokáig nem használtam. A Digi egyik kiosztás változtatása után meg már megjelent ott egy új műsor. Pontosan fogalmazva a videó jele (kazettát beraktam hozzá) bejött, de nézhetetlenre zavarva, mint amikor egy csatornánál finomhangolással a vételi sáv szélére tekered, fut, szemcsés, szinte felismerhetetlen, talán a hang nagyjából jó volt.
A videó csak azért kellett, mert a TV-m nem tudja a teljes csatornakiosztást és jó pár csatornát így nem tudtam behozni rajta. Ezeket a videón állítottam be és azon keresztül néztem őket a TV-n. Miután a videómat kilőtte a digi - és újabb csatornákat rakott nekem elérhetetlen helyre -, beszereztem ezt a vevőt, hogy majd akkor ezzel nézem. Mondjuk, ha tudom, hogy az AV-n kell összekötni, akkor más megoldást keresek, mert így talán ugyanaz a gond, mint a videónál.
Este azért csinálok fotót és kipróbálom máshol a vevőt, hátha nem kell így 28 év után lecserélni a tv-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Bionic Bay teszt
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Borderlands 4
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- BestBuy topik
- Tesla topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest