Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin Eden
tag
Bár célzottan a tuner topikjában is elejtettem már egy hozzászólást, de itt is megpróbálok tanácsot kérni. Szóval vagyok én, linuxhoz nem értő, meg volt eddig egy guide-ok alapján összeollózott ubuntu 14.04 lts+tvheadend, 5 darab afatech/it9135? tunerrel, kártyaolvasóval meg ami kell, működött is. Időnként frissítgettem a rendszert, ahogy tegnap is, ami nagy kár volt, mert ahogy azóta olvastam a másik topikban, a .45-ös (vagyis nálam már a .46-os) kernel valamit nem igazán kezel jól a tunerekkel kapcsolatban, it9135-ként jelenik meg, általában abból is csak egy darab, a korábbi 5 darab afatech 9033 helyett. Ha a régebbi kerneleket indítom, 32-est vagy 43-ast tudok választani induláskor, akkor is ugyanez a helyzet, egyedül a 44-es kernelt indítva kapok valami épphogy működő eredményt, ekkor van egy darab afatech tunerem, amit még kezel is a tvheadend, meg van 4 darab nem működő...
Ha valaki tudna valami hasznos tanáccsal szolgálni, ezer köszönet neki!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest