- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Gondolkodtatok már rajta, miért pont Budapesten jön legpocsékabb, szinte nulla jelerősséggel a digitális adás?
A sok panelproli az ikszedik emeleten hogyan tegyen fel irányított yagi antennát, és pont a Széchenyi hegy irányába?
Ha HD adást akar, akkor fizessen csak elő valamelyik HD szolgáltatásra is jó vaskos havi pénzekért. És itt van erre már kiépített infrastruktúra és megfelelő darabszámú fizetőképes kereslet. Nehogy má ingyért is vehesse a 1080i-t.
Írtam már, hogy ez az egész DVB-T csak egy jó nagy mocskos átverés.Nekem továbbra sincs értelmes válasz arra, bármilyen rendelet, szabályozás, szerződés ellenére a frekvenciákról és sugárzásról, hogy ha a tesztprogram jelerőssége az 51-es csatornán szuper volt, a DVB-H adás a 38-ason most is szuper, akkor miért és hogyan lesz belőle hivatalos sugárzásként az 55-ös és 62-es csatornán értékelhetetlen nulla.
De most már nem is magyarázat kell, hanem megoldás. Tegyük fel, hogy jó magyar szokás szerint abszolút szabályosan és törvényesen pont azt sikerült létrehozni, ami most van, akkor azt meg kell változtatni normális irányba!!! Kerül amibe kerül.
Mert ez így egy nagy zéró, nem digitális sugárzás.
Olyan lesz az egész, mint egykor a viccben az orosz kvarcóra, hogy icipici, de kell hozzá két bőröndnyi akkumulátor. Na valahogy így képzelem, amikor valaki laptopról akar tévézni USB tévékártyával. Viszi magával a yagi antennát, irányba állítja, ráköti az antennaerősítőt is, meg cipel hozzá egy autóakksit, hogy bírja szuflával.Szóval valami nagyobb csinnadrattát kellene csinálni, mert az hogy itt a fórumon füstölgünk, annak úgysem lesz hatása.
Petíció, parlamenti interpelláció, aláírásgyűjtés, mit tudom én. Jövőre, ha lesz egy kis időm, biztos az NHH-hoz fordulok, bár gondolom a válasszal kitörölhetem. Azért válasz legalább lesz gondolom.
Igaz az a pár száz, esetleg ezer ember, akit ez irtózatosan bosszanthat, az kit érdekel.
Mégiscsak arról van szó, hogy az adófizetők pénzét öntik a Dunába feleslegesen. Meg a DunaTV-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robot fűnyírók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Opel topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop Eladó! (Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest