Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
egoistus
tag
Bocs ha félre értettem valamit de:
Kernel:
Monitornál viszont természetes, hogy a DVI vagy HDMI-csatlakozón érzékeli a jelet, attól függően indul vagy leáll. Az már mindegy neki, hogy ezt a jelet számítógépről vagy set top boxról kapja.te:
Sanszos, hogy az új készülékek simán feldolgozzák, értelmezik ezt. Nekem egy 2006-os LCD úgymond tojik rá, marad HDMI-n, és nem kapcsol ki.(Persze lehet az invitel box nem adja ki ezt a parancsot)Ezek szerintem eltérő infók, de ismétlem lehet hogy én nem értek még mindig valamit...
Tv-nél meg végképp nem értem mert én nem egy sony dvd-t akarok használni samsung tv-vel hanem egy pc-t ami brand független szerintem ha csak nem AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Zelda Breat of Wild
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Mini PC - i5-13400 16GB DDR5 / 512GB SSD - ÚJ! Wifi 6, BT 5.3, DP
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest