Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
egoistus
tag
Bocs ha félre értettem valamit de:
Kernel:
Monitornál viszont természetes, hogy a DVI vagy HDMI-csatlakozón érzékeli a jelet, attól függően indul vagy leáll. Az már mindegy neki, hogy ezt a jelet számítógépről vagy set top boxról kapja.te:
Sanszos, hogy az új készülékek simán feldolgozzák, értelmezik ezt. Nekem egy 2006-os LCD úgymond tojik rá, marad HDMI-n, és nem kapcsol ki.(Persze lehet az invitel box nem adja ki ezt a parancsot)Ezek szerintem eltérő infók, de ismétlem lehet hogy én nem értek még mindig valamit...
Tv-nél meg végképp nem értem mert én nem egy sony dvd-t akarok használni samsung tv-vel hanem egy pc-t ami brand független szerintem ha csak nem AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann