Új hozzászólás Aktív témák
-
bd.szerviz
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A következő problémában szeretném kérni a segítséget. Azt hozzá tenném, hogy teljesen laikus vagyok ebben a témában, de elvégre ezért is vannak az ilyen oldalak, hogy segítsünk egymásnak.
Szóval a probléma a következő. Lenne, egy Sencor SDB 4001M4 DVB-T vevő, és az a gondom vele, hogy míg a kereskedelmi adók tökéletesen mennek rajta, addíg a közszolgálati adók össze-vissza akadoznak. Elősször arra gondoltam, hogy a dekóder nem bírja a HD sugárzást elvégre az m1, m2, duna HD-ban közvetít, de aztán rájöttem hogy ez nem lehet a probléma, ugyanis a rádiók is akadoznak, és a képbeállításoknál is lejebb vettem a felbontást de azután is fennált a dolog.
Ami esetleg fontos infó lehet, hogy kültéri antennát használok és scarttal csatlakoztatom a tv-re.Előre is kösz a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest