Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
perfegor17
üzenetére
Alkalmas lehet minden további nélkül, csak nem akárhol. Különféle nyereségű, különböző frekvenciamenetű antennák vannak. Az erősítő még hagyján, bizonyos esetekben még gondot is okozhat, ha esetleg túlvezérlődik, torzul a jel, ezért lehetőleg kerülendő. Más esetben viszont szükséges lehet.
Az új antenna konkrétan milyen típus, hová lett felszerelve? Sokat számít a szakszerű bekötés, nem tudom, mennyire vágod a témát, mert van olyan is, hogy laikusok a koax. kábel külső harisnyáját be sem kötik, nem érintkezik rendesen, csak a belső ér.
Arról nem beszélve, állítólagos szakmabeliként egyszer engem is megviccelt egy koax. kábel, aminél a külső alufólia átlátszó műanyagbevonattal volt ellátva. Én meg arra szorítottam rá a fémbilincset, így persze nem kapott tápot az erősítő sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden, ami hőszivattyú
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann