Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland1981
csendes tag
válasz
Nakivagyok #12518 üzenetére
Szia.a stick jól használható,a távirányitó is.telepítése nekem nehézkes volt először mert előtte analóg pinnacle volt.másabb ez de jobb sokkal.a szoftver nagyon jó nem szagat könnyen kezelhető.a kép,és hang tökéletes.hátulra van bedugva a gépbe igy is jó a távirányitója.felvételt még nem készítettem vele,de biztos hogy jó.nagyon elégedett vagyok vele. 8000ért meg pláne.7000ért is láttam fent neten már.elvileg Budapesten a saját antennájával tökéletesen használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest