- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland1981
csendes tag
válasz
Nakivagyok #12518 üzenetére
Szia.a stick jól használható,a távirányitó is.telepítése nekem nehézkes volt először mert előtte analóg pinnacle volt.másabb ez de jobb sokkal.a szoftver nagyon jó nem szagat könnyen kezelhető.a kép,és hang tökéletes.hátulra van bedugva a gépbe igy is jó a távirányitója.felvételt még nem készítettem vele,de biztos hogy jó.nagyon elégedett vagyok vele. 8000ért meg pláne.7000ért is láttam fent neten már.elvileg Budapesten a saját antennájával tökéletesen használható.
-
Roland1981
csendes tag
válasz
Nakivagyok #12507 üzenetére
technisat airstar telestick 2 most vettem 8ezerert,tokeletesen mukodik,jo a taviranyitoja is.
-
Roland1981
csendes tag
válasz
Roland1981 #12495 üzenetére
http://kepkezelo.com/images/rugt9k3zyjr1tw45wjw.jpg
-
Roland1981
csendes tag
sziasztok.TECHNISAT AirStar TeleStick 2 USB földi digitális vevő-t xp-vel használok.most vettem.az usb látja a gép csatlakozik.ráraktam egy philips antennát,semmit nem keres.mindigtv adásait szeretném vele fogni.ebben kérném segítségeteket nem tudom mi lehet a hiba.az antennán van egy digitális tv és hibátlanul fog mindent.előre is köszönet.
-
Roland1981
csendes tag
válasz
wassermann #12469 üzenetére
szia.tv-re is van kötve tökéletesen jön rajta a 7 adó és a 3 rádió.antenna jó.nincs ötletem mi lehet vele. köszönöm válaszodat.
-
Roland1981
csendes tag
Sziasztok vettem egy technisat airstar telestick 2-t xp-n telepitettem,philips erősitős antennát tettem rá. digitális földfelszini sugárzásra szeretnek tenni de nem megy programkeresésnél elakadok.ebben kérném a segítségeteket. előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mobilinternet
- Linux kezdőknek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Villanyszerelés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest