- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
wassermann #1 üzenetére
Szép jó napot mindenkinek
Tudom régi hozzászólás, de hadd mondjak eme hozzászólással kapcsolatosan valamit:
Nagyon jó kis írás, pláne nekem így tisztában vagyok vele milyen kell, nagyon jó írás tényleg
Amit szóba hozol hogy: kábel tv-hez jó, gondolom arra célzol ha valakinél bent van a kábel tv, és nem azt akarja használni amit a kábel tv szolgáltató ad hanem külön vesz eszközt, én erre azt mondom hogy totál esélytelen, úgysem fogadják el, ( legalábbis én szerintem) ha el is fogadják nagyon nagy cirkusz árán, mert szerintem ragaszkodnak ahhoz amit ők adnak.
Jelenleg nálam bent van a kábeltv, ők adták a set top boxot (remélem jól mondom), én nem is kacérkodtam a gondolattal hogy nem elfogadni amit ők adnak hanem venni külön, én ha veszek akkor olyat amivel ,,esetleg,, ingyenesen fogni a kódolt csatornákat, csak nem tudom hogy letiltsák-e a készüléket?
Mert én jobban csak az Amikot láttam ilyennek, és az piszkálja a csőrömet hogy ha én is vennék dekódert, ha csak a szabad csatornákat akarom fogni, ugyanott vagyok ,,majdnem,, mint amennyibe kerül az Amiko legolcsóbb változata
Remélem tudtok nekem segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest