Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAID
- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Átrágtam a fórumot a kérdésemmel kapcsolatban és sok infót meg is találtam de még nem tiszta minden. Kérdésem annyi lenne mint azt már többen is felvetették, hogy a T-home-os HDtv-s boxról monitorra való jel küldése HDMI -> DVI kábelen. Mert hát sajna nekem sincs HDMI képes monitorom.
Tisztában vagyok hogy ehhez olyan monitor is szükséges, ami támogatja a HDCP szabványt. Ez a kritérium a régebbi monitoroknál is fel lelhető? Nekem egy Samsung 223BW monitorom van, ami véleményem szerint nem mai darab.
Sajnos gyatra az angolom de a linken alul ír valamit a HDCP-ről. Valaki kiszűrné nekem belőle a lényeget? 
Továbbá nézelődtem a neten és látom, hogy HDMI->DVI között is vannak eltérések, van ahol pl. írják a HDCP támogatást, tehát akkor a monitornak és a kábelnek is ismernie/tudnia kell ezt a szabványt?
Köszönöm a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos gyatra az angolom de a linken alul ír valamit a HDCP-ről. Valaki kiszűrné nekem belőle a lényeget? 
wassermann