Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
sziasztok kéne nekem egy kis segitség hatha itt tudja valaki a választ ha volt már rola szo elbézést de annyi forumot végig böngésztem mar meg telefonaltam hogy ennyi oldalt nem tudok most vissza olvasni
a lényeg Upc-direct re szeretnék / szerettem volna elöfizetni
egy kartyat boxban egyet pedig pc ben hasznalnékde mivel mindenhol irdeto Ci+ camot akarnak nekem hozza ajánlani
kicsit elszomorodtam mert ugy tudom avval nem fog menni pc benvan olyan modul amiben az uj Upc ice kartyak mennek pc-ben
esetleg alphacrypt ?!?! vagy egyéb
ami nem igényli a ci+ -tcrypto modban ezek a karytak hasznalhatoak ?! és ott minden adog kinyitnak mivel a crypto kodolas minden
csatornan rajta van irdetoval együttvagy megkövetelt a ci+ hogy a hd csatornak is nyiljanak ?!
esetleg evvel a smargo reader el meglehet oldani ha igen akkor hogy müködne vele ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó TAG Heuer Connected Calibre E3 prémium okosóra
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann