Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autóhifi
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
válasz
azbest #10142 üzenetére
Korábban mikor felismerte, gondoltam, hogy eltávolítom az szközt, aztán újraindítás után megint megpróbálom feltenni, de mikor újrindítottam, semmi. Megint nem talál semmit, még az sem indul el, hogy új hardver csatlakoztatva.
A chipset driver szerintem kilőve, mert akkor korábban sem ismerte vna fel. Viszont az eszközhiba, vagy a kontakthiba valószínűbb. Lehet por is benne, mert sajnos mikor szervízben volt, valahogy a slotok borítását elfelejtették visszatenni, és csak otthon vettem észre!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest