- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
Az USB-nél nincs az a pont.
Nem igazán akartam újrarakni, mert elég sok program van rajta, és kicsit körülményes visszarakni, de már egy jó pár éve nem volt új rendszer rakva, és gondolkodom a Win7-en is.
Most újra raktam a chipset drivert a honlapról,de semmi nem változott... -
nagypasztor
tag
válasz
azbest
üzenetére
Korábban mikor felismerte, gondoltam, hogy eltávolítom az szközt, aztán újraindítás után megint megpróbálom feltenni, de mikor újrindítottam, semmi. Megint nem talál semmit, még az sem indul el, hogy új hardver csatlakoztatva.
A chipset driver szerintem kilőve, mert akkor korábban sem ismerte vna fel. Viszont az eszközhiba, vagy a kontakthiba valószínűbb. Lehet por is benne, mert sajnos mikor szervízben volt, valahogy a slotok borítását elfelejtették visszatenni, és csak otthon vettem észre!
-
nagypasztor
tag
Most ott járok, hogy bár a biosban nem találtam beállítást, de miután kiléptem, és újraindult a win, felismert egy MTD kártyát. Eddig ez sem volt, úgyhogy haladunk!
Viszont az eszközkezelőben hiába nézem a hardver részleteit, mivel nincs feltelepítve, semmi azonosítót nem mutat...
De valószínűleg a driverrel lesz probléma. Viszont ez azért ciki, mert kaptam hozzá telepítőt, azzal nem ismeri fel, eddig a neten találtam két másikat, amit szintén nem akar engedni tallózáskor sem. Szóval nem tudom, hogy hol keressek. Próbáltam torrentek között is, de ott sem nagyon találok.
Mindegy. Keresek tovább!
Esetleg ha van valami ötlet, akkor szívesen veszem!KösziMost látom, hogy a devnode jelzőknél ezeket írja:
DN_ROOT_ENUMERATED
DN_HAS_PROBLEM
DN_DISABLEABLE
DN_NT_ENUMERATOR
DN_NT_DRIVER -
nagypasztor
tag
válasz
nagypasztor
üzenetére
Az a probléma, hogy ha anélkül próbálom a kártyát telepíteni, hogy csatlakoztatva lenne, ugyanaz a hibaüzenet!
Valaki tudna esetleg abban segíteni, hogy a verérlőpult/eszközök kivételével el lehet-e valahol érni az express cardot? -
nagypasztor
tag
Üdv!
Most vettem egy használt Items itv-540 tv tuner kártyát, és az a gondom, hogy hiába dugom a gépbe, a led felvillan, de mikor telepíteni próbálom a hozzá adott cd-vel, azt írja, hogy az eszköz nem található és indítsam újra a windowst, illetve ellenőrizzem, hogy jól van-e csatlakoztatva...
Ha valaki találkozott már hasonló hibával telepítés során, és tud megoldást örömmel olvasnám...
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Ford topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -40% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann