- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz NJNZOLI #2699 üzenetére
A Dune nem ismeri az SMB3 protokollt, megoldás MAC-re lehet telepíteni SMBup-ot (alul a nagy S-re kell klikkelni) és működni fog a kapcsolat a Dune és a Mac között. Vagy NFS-t használsz.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
NJNZOLI
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég találtam rá erre a fórumra, ahol regisztrációs kártya nelkül is lehet olvasni. Sokat olvastam a fórumon, de nem találtam megoldást a problémámra. Így a segítségeteket szeretném kérni.
Mac számítógépet szeretném összekötni hálózaton keresztül a DUNE BASE 3.0-val. A számítógép látja a lejátszót, a rákötött pendrive tartalmát is. De visszafelé már nem működik. Mi lehet a gond?
-
dondusfi
csendes tag
Sziaszt!
Megdöglött a prime 3.0-ám. Kattogó hangra lettem figyelmes, ránéztem a kijelzőre: dune felirat pulzált. Kikapcsoltam azóta semmi. Vagyis egy sípoló hangot hallok... Találkozott vki ilyesmivel? -
Dorian
félisten
Ugye jól tudom, hogy a Dune D1-nek 3A - 12V táp szükséges? És 1x12 V, nem pedig +- 12 ugye?
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Technoman
őstag
Főleg annak tükrében -HAHAHA- hogy a riói olimpiát már 8K-ba (is) fogják a japánok rögzíteni
Egyébként a hivatalos leírás és a videó után az első kérdéseim:
- csak én látom, hogy nincs rajta SD bemenet?
- amikor emberünk körbeforgatja a készüléket és az alját is lehet látni,mi az a zöldes valami ? Talán egy slot?
- a leírás nagyon kussol, az eddigi forradalmi újításról, az android menüről (hál' istennek), vagy én emlékszem rosszul?Plusz, hol lehet olyan csodálatos strasszokkal kivert Chanel mappát kapni, amit a videó is mutat, mert igen ráizgultam
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Ígéretet kaptam arra, hogy tesztelhetem, remélem betartják!
Viszont nincs 4K/UHD megjelenítőm, nem is vágyom olyanra, mert totálisan értelmetlennek, feleslegesnek tartom.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Technoman
őstag
Na, emberek!
Már előrendelhető a Solo:
- e hó 21.-25.-i szállítással
- az ára -az előzetes kalkulációhoz képest- mérsékeltebb lett
(nyilván a hazai forgalmazó sem látott túl sok fantáziát a közel 120 ropis árban, így 110 ezer csengő-bongó magyar arany forint lett a végső ár)Elnézve a kicsomagolós videot [link], a táv egy kicsit gagyibb lett.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Biztos nem marad az erősítő feladata az analóg bemenet használata esetén is a hangfalak beállítása?
A régi NAD-omon az erősítő setup-jában kellett definiálni, bármelyik bemenetet használtam.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
mgmart
újonc
Ha összekötöm az erősítő 7.1 bemenetével akkor az erősítőt át kell kapcsolni abba az üzemmódba amikor csak végfokként funkcionál.Másképp nincs hang.Ebben az esetben tudtommal a semmit nem lehet állítani rajta kivéve a hangerőt egyszerre az összes csatornán.
Mindenesetre nem értem, hogy ha beletették a készülékbe a HD hang dekódereket és tettek rá 7.1 kimenetet akkor miért hiányzik a beállítás lehetősége. -
blakey
titán
válasz liszi70 #2687 üzenetére
Egyéb médialejátszónál nem tudom (bár kevés az analóg 7.1-es kimenetes, hogy létezik-e ilyen lehetőség), de BD-lejátszón van ilyen.
[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Nincs lehetőség erre, sajnos ezt egyszerűen kihagyták a Dune-ből, bár nekem ez nem volt fontos, de valóban erre azért figyelhettek volna. Amúgy ha erősítőbe csatlakoztatod akkor erre nincs szükség, mindent az erősítőn kell állítani, az általad igényelt funkciókra akkor lenne szükség ha egyből olyan szethez csatlakoztatnád amelyek nem HM-erősítőn keresztül kapnák a jelet.
-
mgmart
újonc
HDMI-in egyértelmű.Az erősítőmön olyan viszont nincs
A 7.1-es kimenetet használva a Dune processzorként működne kódolva HD hangot, az erősítő meg végfokként üzemelne.Így viszont a beállításokat a Dune menüjében kellene elvégezni.De erre vonatkozó beállítási lehetőséget nem találtam. -
mgmart
újonc
Sziasztok!
Kérdezném azoktól akik Dune Hd Base 3.0 lejátszót használnak vagy használtak, hogy ha 7.1-es analóg kimeneten viszem ki a hangot egy erősítőre akkor a Dune menüjében hol és hogyan tudom állítani pl. a hangsugárzók méretét, jelszintjét illetve esetlegesen a késleltetési idejét?
Előre is kösz!
-
kezo0
addikt
Szerintem meg amit a UPC-re vonatkozóan írtál, az igenis téves volt, én meg csak _ezt_ igazítottam ki. Nem volt a hozzászólásomban se több, se kevesebb, és amit írtam, azt most is fenntartom, tekintve, hogy ez egy nyilvános fórum, és sok mindenki olvassa. Egyszerűen csak nem szerettem volna, ha bárki is tévesen informálódik az általad írtak alapján. Ha pedig arra is reagálni szerettem volna, ami ebből az egész kérdésből a Solo-t érinti, akkor nem tettem volna off topic-ba az egész hsz-t, amit írtam.
És akkor ezzel a magam részéről ezt le is zártam.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
nfsu17
veterán
Nem sértettél meg, csak nem értetted meg a lényeget.
A digikábelen van legalább vagy 100+ csatorna, mely mind jön kártya nélkül. Azt a pár HBO-t most ne számítsuk ide. Ez bőven 90% fölött van, mármint hogy az egészre viszonyítva ennyi jön kártya nélkül. Azaz túlzással ki lehet mondani, hogy minden jön "simán".
A "Te" esetedben, a upc-nél ez megállja a helyét? Szerintem nem.
UPC-n is biztos van 100+ csatorna, melyből bizonyos helyeken jön 20+ kártya nélkül. Ez haverok közt sem jelenti azt, hogy minden jön. Csomó szolgáltatót lehet találni, ahol xy db selejt csatorna megy kártya nélkül digitálison. Nem ez lett volna a mondandóm lényege, mert pártíz csatornáért senki nem fog 100k-s cuccot venni. Vidaneten is jön 20 valamennyi csatorna simán, de a maradék 140 meg nem. Mégis oda soroltam, hogy "nem megy kártya nélkül". Ugyanis nem azt akartam "reklamálni", hogy Mo-n semmilyen formában nem használható majd ez a solo-s dvb-c, hanem azt, hogy kártyahely hiánya miatt nem lehet kiváltani egy jelenlegi STB-ot olyan helyen, ahol a kártya megléte biztosítja az adott szolgáltatónál elérhető összes csatorna nagyobb hányadát.Én meg erre reagáltam:
de én csak azt az állítást cáfoltam, mely szerint egyedül a Digi szolgáltat kódolatlanul DVB-C csatornákat.
Én nem írtam ilyet, azt írtam, amit linkeltél: "a digikábelen kívül nem sok szolgáltató adja kártya nélkül a kódolt adásokat"
Az, hogy a upc-s példám - részben - téves (fentebb írtam, hogy nézőpont kérdése, hogy igaz-e), az egy dolog.
Ha az is adná az összes csatorna 90%-át kártya nélkül, akkor elismerném, hogy rosszul írtam.[ Szerkesztve ]
exDigi
-
blakey
titán
válasz liszi70 #2675 üzenetére
A szín és a legalsó gombok különbőznek. Felvételes lejátszókhoz a fehér billentyűzetes volt (azt hiszem), aztán volt fekete billentyűzetes Dune felirattal és volt Shuffle/Repeat gombos.
Amúgy ha már kérdezed, a Dune gomb mi célt szolgál én még soha nem használtam.[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
Szerintem meg ez az egész DVB-C vételi/felvételi lehetőség egy olyan extra, amit én inkább nem is várnék el ettől a doboztól. Kicsit félek tőle, hogy túl sok mindent akarnak belezsúfolni, és nem bírja majd a szarka farka... De ne legyen igazam.
Mindenesetre nekem szimpatikusabb lenne, ha megbízhatóan és kadencia-helyesen tudna dekódolni és lejátszani minden képformátumot, akár a legkorszerűbb nagyfelbontású kisérőhangokkal együtt, saját és hálózaton lógó tárolóhelyekről egyaránt, teljes menüvel, átlátható, tetszetős saját kezelőfelülettel. És inkább tudná a 4K@60Hz-et ill. a HDMI 2.0-t, mint vezérelni egy "okosotthonban" pl. a ház redőnyeit... (Persze azon lehet vitatkozni, hogy itthon a 4K@60Hz vagy az okosotthon számít-e futurisztikusabbnak.)
Ja, és bárcsak ne spórolták volna le róla a frontoldali display-t...[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kezo0
addikt
Szia,
a #2662-ben írtad, hogy "...a digikábelen kívül nem sok szolgáltató adja kártya nélkül a kódolt adásokat. pl. t-home, upc, vidanet sem."
Erre írtam, hogy pl. a UPC esetében tévesek az információid. Remélem, nem sértettelek meg.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
dh66e
veterán
Nézegetem a képeket,de nem látok a SOLO-n semmilyen kártya vagy modul nyílást,így a prémium csatik amik mindenhol kártya vagy modulkötelesek eleve kiesnek.Viszont nem rossz ha van benne digitális kábeles tuner, viszont kíváncsi lennék egy felvétel milyen formátumban történik. Azaz az eszközhöz van rendelve vagy szerkeszthető PC-n vagy lejátszható simán más eszközön is.Utóbbi esetben lenne haszna igazán pl.digiseknek illetve olyan szolgáltatóknál lévőknek ahol szabadon jön a digitális kábeles adás és fontos a felvételi lehetőség.
Persze még ott van az EPG kezelés kérdése is,vagy ha már működik a felvételi lehetőség akkor a programozott felvétel működik e majd.Majd meglátjuk ha felbukkannak az első userek.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Most próbálgatom a hálózati lejátszást. UPnP és SMB közt mi a különbség? Ahogy nézem SMB-n minden látszik, a másikon keresztül viszont csak részlegesen látom a mappaszerkezetet.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
nfsu17
veterán
Természetesen van, de nem használom.
X meg y ok miatt.
Mint ahogy filmeket is tudnék rajta nézni, mégsem nézem x meg y ok miatt.Többiek.
A digi az összes csatornát adja kártya nélkül, kivéve hbo, meg még lehet valami.
Ez több mint ötven+ csatorna.
A upc huszonakárhány csatornája kódolás nélkül jó dolog, de messze nem elég.
Nálunk is van huszon x csatorna kártya nélkül, de azok selejt csatornák, a hdkhoz kártya kell, mint ahogy a legtöbb szolgáltatónál.
Aki előfizet a legkisebb csomagra, mert olcsó, az nem agonizál azon, hogy van- e ci a soloban.
Lényeg a lényeg.
Mo-n nem az az elterjedt - gondolom máshol sem- hogy kártya nélkül adják az összes csatornát.
Innentől kezdve a solo kártya nélkül félkarú óriás és csak papíron mutat jól a dvbc, kihasználni teljesen csak kevesek fogják/tudják.exDigi
-
Technoman
őstag
Csak a pontosság kedvéért: nem azt írtam, hogy csak a Digi ad "simán" ilyen módon jelet (azt nfsu17 írta), hanem azt, hogy én csak a Digi-ről tudok.
Ettől függetlenül örülök, hogy a legnagyobb szolgáltató is csatlakozott ehhez a trendhez. Már csak a másik óriásnak kéne (T-Home) Bár ott, még a médiakártya létét is tagadják
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
válasz Multibit #2666 üzenetére
Jelenleg 4 db, de én csak azt az állítást cáfoltam, mely szerint egyedül a Digi szolgáltat kódolatlanul DVB-C csatornákat.
Egyébként itt a pontos lista: UPC - kiterjesztett digitális vételezési lehetőségBeam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
nfsu17
veterán
válasz Technoman #2657 üzenetére
tyű, ha tudná a CI-t (akár csak simán a conaxot), akkor nálam instant get lenne.
eladnám a 303D-t, a STB-om, és még így is qrva sokat kéne hozzátenni, de lehet megérné.
de szerintem CI nélkül nincs sok értelme, mert a digikábelen kívül nem sok szolgáltató adja kártya nélkül a kódolt adásokat. pl. t-home, upc, vidanet sem.
De a 303D-m jelenlegi ára, plusz a STB-om vételi ára összeadva is kevesebb, mint a solo induló ára, szóval nem árban érné meg, hanem csak 1 eszköz lenne és annak jó képminősége.exDigi
-
dh66e
veterán
válasz anett1985 #2658 üzenetére
Az összefoglalót ha elolvasod le van írva a pluginok telepítésének a menete és a link is DPS-hez ahol van egy rövid leírás..
Amennyiben a PMS-t már telepítetted a pc-re akkor a beállítások sem fognak gondot okozni a pluginban.
Persze ha elakadsz kérdezz és segítünk.[ Szerkesztve ]
-
anett1985
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan kell telepíteni a Dune Plex Catalog-t. Visszaolvastam valamennyit, de nem találtam sehol. Soha nem telepítettem még rá plug-in-t...
Köszi előre is! -
Technoman
őstag
Na, új hír a hivatalos oldalról, a Solo-ról:
"Ahogy közeledik a Solo 4K érkezése, újabb részletekről és módosításokról érkezett hír. Változik a korábban bejelentett ár, így 349 EUR-ért (19%-os áfával együtt) vihetik haza a legtöbb EU-s országban. Ez jelen állás szerint – köszönhetően a HUF/EUR árfolyamnak és a 27%-os magyar ÁFÁ-nak – kb. 116 ezer forintos hazai árcédulát vetít előre.A többi új részlet a Solo 4K-ról azonban már mind jó hír. Eldőlt ugyanis, hogy:
– nem csak wifi Access Point-ként, de akár routerként is használható lesz (bizonyos korlátokkal),
– nem csak DVB-T/T2, de digitális kábeltéve, azaz DVB-C adások vételére is képes lesz a belső tuner,
– az opciósnak ígért Z-Wave adapter alapfelszereltség lesz, gyárilag telepítve az alaplapra." -
Technoman
őstag
Nem is kaptam arról tájékoztatást, ebben igazad van.
Viszont kicsit tovább gondolva a dolgot:
1. megérett egy új line up
2. ha így lesz, értelemszerűen, nem egy készülék lesz, hanem kihoznak vagy 3 félét (alsó-közép-felső)Megjegyzem, hogy szerintem nem ez lesz a csúcs, mert mi van pld a Dune majd' félmillás csúcs készülékével?
Én igazán, egy 303D szintű, de h.265-ö tudó készüléket szeretnék látni.
-
Technoman
őstag
Most kaptam a hírlevelet:
"Új Dune HD 4K-s csúcslejátszó érkezik márciusban! Ez lesz az első Dune HD lejátszó, amely már 4K-s kimenettel rendelkezik, és nem marad ki belőle a VXP képjavítás sem. A Solo 4K 2,5"-es HDD befogadására képes, akár 300+ Mbit fölötti sebességű filmeket is kezel vezeték nélkül (802.11ac belső wifi!), a Blu-ray ISO-k és mappák lejátszása teljes menüvel együtt pedig igazán különlegessé teszi. Egy lejátszó, amire érdemes volt várni. Kattints, és tudj meg többet!"Tehát, jól saccoltam, lesz ennél olcsóbb típus is, csak ki kell várni. Akinek nem kell feltétlenül a VXP és a 4K támogatás (többségünknek nem olyan az otthoni technikája, hogy ezt a két dolgot maximálisan ki tudná használni, nem beszélve a 4K filmek "elérhetőségeiről.
-
nfsu17
veterán
a slager fm (volt juventus, 103,9) nekem már nem működik a radio progiban.
más rádiók igen.
mikor a juventus megszűnt és lett belőle slager fm, akkor sem volt gond, ment mindig.
most nem indul.
létre kellett hoznom egy m3u fájlt, benne a linkkel és így megy.
nem lehetne belehekkelni ezt az adót pluszban a rádiók közé, vagy a régit felülírni?
ha nem, akkor marad így, csak úgy szebb lenne.exDigi
-
dualcore
őstag
Sajnos létezik a hogy a ruter okoz ilyen problémákat. Én még nem futottam bele ilyenbe szerencsére, de a cégnél sokszor tapasztaltunk ilyet hogy a ruter miatt nem volt jó a hálózat.
Nekem egyidejüleg 5 készülék van fent kábelesen egy TP-LINK / TL-R860 ruteren, és a 6. port ból megy bele egy TP-LINK TL-WR941ND ruterbe, amit csak opcionálisan használok csak a wifi miatt. Nincs mindig szükségem a wifi-re. -
blakey
titán
Annyi még kiegészítésként, hogy a Mac sem szeret bizonyos TP-Linkeket, néha ezzel is gondja volt wifin. Egyáltalán nem szídom a TP-Linket, mert többféle van és nem is egyformák, de úgy tűnik, hogy tényleg a router volt a gond. Valamelyik Chippel van összefüggésben a dolog, tehát nem 100%-os a támogatottság, az is érdekes, hogy gyári firmware-rel hetente újra kellett indítani a routert, mert dobta a 2,4 GHz-et, OpenWRT-vel meg soha. Érdekes és egyben fura ez a "kütyüzés". Remélem, hogy most már minden jó lesz, egyelőre, 1 hét után annak tűnik.
(#2643) adodaniel
Ez egy érdekes jelenség, nincs valamivel összefüggésben a dolog? Rendszermemóriával, merevlemezzel, stb? Kérdezd meg, hogy kb. mennyi lenne a javítás és azt az összeget levonod a piaci árból, annyiért talán elmegy.[ Szerkesztve ]
-
adodaniel
őstag
A Dune D1-em időnként nem ad képet HDMI-n keresztül (hang van, a boot képet még látom). Áramtalanítva van 1-2 órát és megint működik minden. Mennyiért lehetne így eladni? Se időm, se energiám nincs utánajárni a hibának, a Media-Doktor nem esik útba és a nyitvatartási időt sem tudom most a munkával összeegyeztetni.
-
blakey
titán
válasz dualcore #2640 üzenetére
A router okozta, többféle létezik még típuson belül is, az új router óta semmi gond nem volt, előtte naponta dobta a hálózatot. Azt tudni kell, hogy fix ip-ket használok és kb 20 eszköz lóg a neten, a TP-Link ehhez már kevés volt, de már 1043-as TP-Linkkel is voltak hasonló dobálások. Sőt a TP-Linket a Mac-kem sem nagyon szerette wifin, a hetente 2,4 GHz-es wifi dobálás meg általános volt gyári firmware-rel, OpenWRT azt megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
Igaz nekem win8.1 viszont tp link wdr 4300 teljesít szolgálatot a Dune-el.Egyszer nem volt hasonló gondom.Egy hétig fent volt a win 10 még az elején,de ott sem volt gond vele más anomáliák miatt raktam vissza a win8.1-et.Gondolom sokat javítottak win10 problémákon ha most feltenném már nem lenne talán a korábbival sem gondom.
-
blakey
titán
Na, lassan 6 napja új router került a rendszerbe, TP-Link WDR3600-at váltott egy Asus RT-AC56U, korábban ugye formáztem a lemezeket, mert bootolásnál lefagyott, sajnos mégsem ez volt a gond, bár nem bánom, mert így EXT3-asok a lemezek viszont eszembe jutott, hogy a TP-Linkekkel bizonyos eszközök nincsenek jóban, ezt megléptem és úgy tűnik, hogy valóban a router lehetett a gyenge lánszem, azóta a dune nem tűnik el a hálózatról, nem veszíti el a netkapcsolatot, stb, de "lekopogom", nehogy elkezdje.
Hétvégén a win7-es szervert win10-re cseréltem, merész húzás, de megléptem, a win7 teljesen hazavágta a gépet, 7 órán át nem sikerült sehogy sem elindítani a frissítést, semmi hibát nem írt ki, csak egyszerűen nem ment, a lemezmeghajtó sem működött, aztán sikerült SD-ről telepíteni a win10-et, na, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy win10 alatt az SMBn megosztott tartalom már nem úgy látszik a Dune-n, mint win7 esetén? Win7 alatt ha beléptem a hálózati meghajtókba majd SMB-re mentem és belépve megjelentek a gépek és be tudtam lépni, most üres minden viszont a kezdőképernyőn fel tudom venni és meg is jelenik minden. Ennek mi az oka? Minden más eszköz tökéletesen látja a megosztott könyvtárakat, csak a Dune-nél kell így csinálni. Így utólag nem baj, de azzal is elment fél órám mire rájöttem, hogy kipróbálom ezt a megoldást is. Ha valaki tudja az okát akkor megeoszthatná, én nem értek a windowshoz.
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok!
Valamilyen módon használható a Dune DLNA lejátszóként (DMR)? Windows phone Tubecast alkalmazását szeretném streamelni.
-
blakey
titán
Majd megírom ha tényleg úgy van ahogy gondolom.
Jelenleg nincs semmi gondom, csak kérdeztem.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Olyannal találkozott valaki, hogy a Dune nem szeret bizonyos routereket?
-
-
blakey
titán
Köszönöm, igen, a 3TB-ossal tisztában voltam, a 4TB-os rész érdekel, mert csak ebben az esetben tudnám kiváltani a Duot.
-
blakey
titán
Az a helyzet, hogy ha kezelné akkor a Duó-t lecserélném egy D1-re, oka egyszerű, a kisebb méret is elég lenne.
-
blakey
titán
A Smart D1 kezeli a 4TB-os belső lemezeket?
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Gedeonbátyó #2622 üzenetére
Nem is kell mindig,de most hasznos lesz számodra.
-
dh66e
veterán
válasz Gedeonbátyó #2620 üzenetére
Szia!
Légyszíves olvasd el az összefoglalót a végén említve van a probléma és a megoldás is linkelve van.Amennyiben mobilról írsz válts teljes nézetre.[ Szerkesztve ]
-
Gedeonbátyó
újonc
Sziasztok.
Dune 303 lejatszom van es mar honapok ota nem mutatja az idojarast az ora mellett a jobb felso sarokban, egyszercsak elunt egyik naprol a masikra. Ez mindenkinel eltunt? -
dh66e
veterán
válasz Ranger^41 #2615 üzenetére
Nem túl szép az biztos.Az okát nem tudom,talán érdemes másik ügynököt választani hátha nagyobb felbontású képpel dolgozik.Egyébként nem írtad mi a másik megjelenítő mert ugye nem mindegy hogy egy bizonyos felbontású képet mekkora megjelenítőn nézünk.
Mindenkinek!
Aki a you tube-ot,iptv-s alkalmazást használ az frissítse a service codecs.dsf fájlt is mert stabilabb lesz a lejátszás bizonyos esetekben.
Nem kell letörölni és újra letölteni elég csak egy entert nyomni a fájlra mert magát frissíti. -
dh66e
veterán
Az első videók a Dune Solo-ról....csak nézni jó.
Az első teszt
4K teszt
H264 vs H265
BD Menü kezelés
You Tube kezelés
IPTV kezelés[ Szerkesztve ]
-
-
Ranger^41
aktív tag
0.9.15.2.1663, Synology NAS, elvileg ez a legfrissebb. Lejátszás közben nem pörgeti, direct stream, általánosságban néha megszalad, gondolom a könyvtárakat frissíti, ellenőrzi. Illetve ha dunevel kapcsolódok hozzá, de még nem megy lejátszás akkor is felpörög. Az art képek felbontását hol tudom állítani? Erre én nem találtam semmilyen lehetőséget a server beállításoknál, csak stream felbontást, ha transcodeol.
-
blakey
titán
válasz Ranger^41 #2601 üzenetére
A szerveren be lehet állítani, hogy mekkora felbontásban küldje az anyagot, erre gondoltam. Ha pörgeti a procit akkor nincs "Közvetlen lejátszás", átkódolja az anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...