- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz Ranger^41 #490 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen problémám volt....egy másik fórumon találtam meg a megoldást .....azóta minden OK!!!!
Ollózom:
"Sziasztok!
Megtaláltam a megoldást a saját problémámra (Windows 7-es PC tallózása DUNE-ből), megosztom veletek is.
1, Start -> begépelni: regedit, futtatás
2, megkeresni:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Lsa
jobb oldalon megkeresni a "everyoneincludesanonymous" kulcsot, dupla katt rá (módosítás) 1-re
3, dupla katt a "NoLmHash" kulcsra, módosítani 0-ra
4, megekeresni:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanManServer\Parameters
jobb oldalon megkeresni a "restrictnullsessaccess" kulcsot, dupla katt rá (módosítás) 0-ra
5, regedit bezár, gép újraindít
6, böngészni" -
Jackie_Chan
senior tag
Az igaz,de az van a Duoban és a MAXban is.Azért thx a segítségedért.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
mivamma
senior tag
válasz Jackie_Chan #497 üzenetére
Korosabb az tény, de legalább van BD ISO menüvel
" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
Jackie_Chan
senior tag
Köszi a tanácsot.Használtban DUO ,MAX vagy BASE3D-ben gondolkodom.Az általad ajánlott nekem kicsit korosabbnak tűnik.
Ha netán valaki tud valamelyiket használtan ne fogja vissza magát pls.
[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
mivamma
senior tag
válasz Jackie_Chan #494 üzenetére
Ha nem érdekel a 3D, és nem rettensz meg a használt termékektől, akkor szvsz érdemes lenne megnézned egy HDI Dune HD Base 3.0-t. Itt van menü is!
Most adtak el egyet itt az aprón valahol 30 és 35 között.
-
blakey
titán
válasz Jackie_Chan #494 üzenetére
Az új lejátszók (2012 máscius óta) csak abban az esetben tudják menüvel lejátszani a BD isokat ha Cinavia védelemmel vannak ellátva, mivel a Base 3D-ben nincs Cinavia így nem játssza le menüvel csak lite módban.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
2 kérdésem lenne a tapasztaltakhoz:
1 A popcorn c200amat eladtam és ahelyett szeretnék másik média lejátszót ami vagy DUO lenne ami már van egy a családban vagy Dune Base 3D.
Melyiket ajánlanátok?
3D filmeket nem nézek.Ez a része nem érdekel,de heajt a kiváncsiság,hogy milyen lehet.2 Ha a Base3D-t venném meg érdekelne az a része,hogy már le tudja e játszani a BD ISO-kat menüstől,mert emlékeim szerint volt evvel valami gebasz mikor megjelent.
-
Patice
nagyúr
válasz Ranger^41 #490 üzenetére
Hadd tippeljek: a PC-ken Win7 van?
Dune guest-ként próbál kommunikálni a Win7-es gépekkel, amit "nem szeret" a Win7 biztonsági okokból.
A "Milyen médialejátszót vegyek?" topikban azt hiszem valaki már leírta a megoldást a Win hálózati beállításaira. Keress rá.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
Roland76
tag
Sziasztok!
Egy technikai jellegű kérdésem lenne, ami részemről inkább csak kíváncsiság, mintsem probléma:
Adott egy Dune HD D1 médialejátszó, amin half-ou 3D-s tartalmat néznék.
A lejátszó nem támogatja a vobsub-ot, így a feliratos 3D-s filmeket sem lehet rajta megnézni. Mivel a két félképet a tévé összerakja, teljesen evidens, hogy a 2D-s srt felirat is, valamint a lejátszó OSD menüje is szétesik (torzul).
Azonban - főleg mostanában - pár half-OU mkv-nál észrevettem, hogy a tévé által összerakva a két félképet nem esik szét a lejátszó OSD menüje.
Kíváncsiságból teszteltem és valóban a simán elindított - tehát még nem 3D-re rakott - film esetén az OSD menüt is duplázza, mintha "tudná" a lejátszó, hogy 3D-s anyagról van szó. Így érthető is, hogy ezt összerakva, miért nem torzul a menü.
Ez annyira nem is lenne érdekes, de a sima 2D-s srt feliratot is duplázza, ami azért is jó mert így akár már feliratosan is lehet nézni a 3D-s mkv-t, sima srt felirattal.A kérdés csak az, hogy ez mitől függhet? Encode-tól? Konvertálás beállítástól?
Először azt hittem, hogy az új firmware-nek köszönhető, de korábbi half-ou és half-sbs anyagoknál továbbra is torzul minden felirat és osd tartalom.
Ha valaki érdemben tudna válaszolni, azt megköszönném!
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok,
ide lettem irányítva a kérdésemmel , úgyhogy:
workgroupban látom a dune101ről az asztali gépemet, de amint belemegyek, azt írja, hogy üres, pedig laptopról látszanak a pc megosztott mappái. Dune miért nem látja? Már próbálkoztam tűzfal kilövéssel is, de semmi .. A routerre dugott pendrive tartalmával nincs baja.
-
dh66e
veterán
válasz holden72 #487 üzenetére
Egy dolog volt ami szembetűnt a txt állományok olvashatóak.Mást nagyon nem vettem észre mert elég bugos a fw-csak próbára adták ki saját felelősségre a tesztereknek.Erre az fw-re az oroszok már írtak is egy teszt plugint ami felhőből teszi elérhetővé a médiatartalmakat ami nem hangzik rosszul.
-
holden72
tag
Tudja valaki, hogy milyen ujdonsagokat tartalmaz az uj Dune beta firm (b9)?
-
dh66e
veterán
you tube v 0.9.11
Nálam nem stabil nem hajlandó elsőre lejátszani minden videót ilyenkor csak az újraindítás segít. -
lemmy9
őstag
Próbáltátok már, hogy kimegy e rendesen az Lpcm 7.1 Hdmi-n a Dunén?
Szerintem!
-
dh66e
veterán
-
dondusfi
csendes tag
Tudom hogy hülye kérdés de akkor is Nem lehet vhogy youtubot varázsolni a dunere? Pl. ez a készülék párosítással? Böngészőjét nem lehet vhogy rávenni hogy megjelenítse ezt https://www.youtube.com/tv?Vagy csak nekem nem jön össze...
-
blakey
titán
Egyszerű, az számit Blu-ray lejátszónak amelyik menüvel együtt jeleníti meg az anyagot, így a Duna base 3D nem számit annak (2012 márciusa után). Nem képes eredeti lemezt lejátszani (eredeti lemez amelyik menüt is tartalmaz). Menü nélkül nem teljes értékű Blu-ray lejátszó. Amelyik ma kapható médialejátszó menüvel jeleníti meg a filmeket azok már Cinavia védelemmel vannak ellátva.
Igen, a hangsáv tartalmazza.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dh66e
veterán
Születni tudni kell-hát még forgalomba kerülni. Na nem mintha nagy menüs lennék,de néha ott is talál érdekességet az ember.
Jut eszembe egy régi dolog megint foglalkoztatni kezdett.Vajon miért nem képes a dune b1 lekapcsolni a külső hdd-imet?
Beállításoknál nem a készenlét van belőve mégis ég a led a vinyón ha kilövöm a lejátszót.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
2012 márciusa után forgalmazott lejátszok Cinavia kötelesek, a B1 valószínűleg előtte került forgalomba. A Dune azzal védte magát, hogy nem engedélyezte a menüs lejátszást. Amúgy a HD DUO is megjeleníti mivel korábban jelent meg.
-
blakey
titán
Nincs BD menü, tehát nincs Cinavia. Ezzel kerülik meg. A BD iso-kat lite módban indítja el.
-
putyu10
aktív tag
Hali. A Dune hd base 3d a Cinavia másolásvédelem működik "rendesen"? :-)
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
dh66e
veterán
Halovány gőzöm sem volt róla hogy beépjtett van ebben szóval most már ezt is tudom.Köszönöm!
Duneguru?Ez jó,tettszik is csak éppen nem helytálló ugyanolyan eccerű user vagyok mint ti csak sokkal kíváncsibb..(#465) Pászti84
Szerviz,ez másképp nem fog indulni.
[ Szerkesztve ]
-
Pászti84
újonc
Kap áramot a dune max. Van benne egy dvd lemez is. Felpörgeti, a vinyó is kap áramot, de a kijelzőjén semmi. Dune feliratnak kellene lennie + a tv-nek se ad jelet.
-
Pászti84
újonc
Szétszedtem de nincs dune max-ban semmilyen zöld led. Középen a kijelző mögött van a tápegysége de nincs semmilyen led rajta.
-
Pászti84
újonc
Üdv!
Segítséget kérnék. Dune HD Max-om van a következő a probléma. Bekapcsolom, a dune kijelzőjén nem jelenik meg a dune felirat, a vinyó bekapcsol, szóval áram alatt van, a tv-nek nem ad le jelet. Régebben fél évente előfordult ez, ilyenkor hátul a főkapcsolónál lekapcsoltam, majd vissza és a távírányítóval be és működött. Most már egyáltalán semmi. Valakinek ötlet?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Zull
senior tag
Sziasztok!
TV-101esem van DVB-T stickkel, és olyan problémám lenne hogy a legfrissebb firmware-rel ugye nem működik az EPG (ezt csak utólag tudtam meg sajnos), emiatt megpróbálkoztam azza hogy újrakeresem a csatornákat (kb vagy 2 éve egyszer megtalálta az összeset és azóta hozzá se nyúltam), és most meg néha megtalálja a C8-at vagy mit meg a TV2-t és ennyi. Felraktam visszamenőleg vagy 5 firmwaret, betat meg nem betat is, egyik sem segített. Újratelepítettem a DVB-T appot, újratelepítettem a DVB-T USB drivereket is, eredmény ugyan ez, ezen a kettőn kívül semmit nem talál meg.
Valakinek van valami ötlete?
-
dh66e
veterán
satmen és meke11
Az a playlist csakis azért készült- a dunehd fórumon ecsetelve-hogy az új felhasználók boldoguljanak.
Annyi a dolgotok hogy ami tettszik abból a playlistből és persze működik is azt berakjátok a sajátotokba figyelve arra hogy a group id-k megváltoztak pár esetben.Akinek nincs benne újdonság az törölheti nyugodtan és a sajátját használja.
A you tube jelenleg padlót súrol természetesen már küzdenek a probléma megoldásán az oroszok ha lesz frissítés akkor elérhetővé teszem.
Sajnos a licensz köteles alkalmazások mind ilyenek ugyanis senki nem nézi jó szemmel hogy bitorolják a taálmányukat ezért állandóan belepiszkálnak így törnek pl a dune tulajok orra alá borsót.Ez van..[ Szerkesztve ]
-
satmen
tag
Köszönjük!
De...
Tegnap felraktam, és alig működött. Egy-két zene csati elindult, a filmeknél semmi, a két xx sötét a többit nem volt időm végig bogarászni. Lehet, hogy valamit nem jól csináltam?
Visszapakoltam a bétát, azon legalább a zenék jó része műxik...
A másik döbbenetem a YouTube kukasága lett... Úgy látom a v.0.9.10 az utolsó plugin...
Nem túl biztató jelek, de hát majd csak lesz valami... előbb-utóbb![ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Itt gyűjtöttem össze a pluginokat,leírással.Elérés(letöltés) sajnos csak reg kártyával viszont olvasható minden leírás reg nélkül is.Esetleg ha van olyan plugin ami ittt nem elérhető szóljatok és felteszem oda ahonnan bárki letöltheti.
[dunehd fórum] -
dh66e
veterán
Kicsit megváltozott a myiptv.
Megváltozott a csoportok (group_id) kiosztása-új csoportok kerültek bele(3D,Online Filmek) a playlist mappában van egy playlistminta .txt fájl azt ki kell másolni pc-re majd törölni a pluginból.
Aki ezt felteszi a playlistminta alapján írja át a lejátszási listáját hogy rendben beolvassa a dune.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Véletlenül nincs valami alkalmazás Dune-re, amivel lehetne Spotify-t hallgatni?
Köszi!
Szerintem.
-
blakey
titán
Próbáld meg közvetlenül a lejátszóra csatlakoztani egy vinyót és úgy engedd rá. Nem létezik, hogy nem viszi.
Ha NAS-ról próbálkozol, akkor SMB, NFS vagy DLNA-n keresztül kommunikál?Szerintem NAS gond lesz.
-
gyeniko
őstag
Semmihez sem értek kevésbé, mint a NAS-hoz!
Józan logika szerint nem kellene összefüggésnek lennie...
Átteszek vinyóra 1-2 .iso-t, bedugom USB-be és megnézem, hogy ilyenkor mi történik! Ha lejátssza, akkor a NAS a" felelős".Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
nagyúr
Hálózatról is játszania kell természetesen, az enyém játssza is. (Igaz, nem NAS-ról, hanem a szomszéd szobai PC-ről, de ez lényegtelen.)
BD25-öt sem játszik le??? És egyik Dune sem??? Lehet, hogy a NAS-nak, beállításának köze van hozzá. (Bocs, nem tudok segíteni, csak agyalok.)Szerintem.
-
gyeniko
őstag
Megcsináltam a gyári resetet, de ugyanaz a helyzet. Megpróbáltam BD25 iso-kat, ezt sem játssza le, az egyikbe belefagyott.
Van jelentősége, hogy mindent NAS-ról küldök? Én úgy tudtam, hogy a Dune-knek mindegy, hogy hálózatból, vagy USB-ről etetjük.Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
mivamma
senior tag
Sziasztok!
Megosztottam SMB a Dune Base 3.0-ban lévő HDD-t, hogy tudom jelszóval levédeni ezt a megosztást?
Előre is köszi.
-
blakey
titán
Első körben nyomnék az egyiken egy reset-et és ha viszi akkor valamelyik beállítással van gond.
-
gyeniko
őstag
Átnéztem, de nem találtam olyan beállítási lehetőséget, ami ezzel össszefügghetne. 4 db Dune-ről van szó, az viszont igaz, hogy mindegyiken ugyanazok a beállítások, vagyis, nem lehetetlen, hogy a beállításokkal függ össze. De melyik beállítási lehetőségnek lehet erre hatása?
Azt nem gondolom, hogy fájl a hibás, mert a Samu TV lejátssza.Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
blakey
titán
Minden további nélkül vinnie kéne az iso-kat, soha nem volt ilyen gondom, nézd át a beállításokat.
-
gyeniko
őstag
Mondjuk, hogy kölcsönzöttek. Korábban soha nem volt ilyen fájlom, ezért nem is tettem próbára a lejátszókat. Most is csak 2 van, ezek egyikét sem játssza le egyik Dune sem (pedig - ha jól tudom- , 2 féle chip van a Prime 3.0-ban, Smart HD-ben és 102-ben, ugye?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
dh66e
veterán
Szerviz lesz ebből.media-doktor
-
Gabci66
újonc
-
Gabci66
újonc
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Dune Base Prime 3.0-m van, és erre járt egy vihar villámmal. (Legalábbis így gondoljuk itthon, hogy kb. akkortól van a probléma) A lejátszó működik, csak a HDMI kimeneten nincs hang, optikain van. Szerintetek megoldható, hogy visszavarázsoljuk a HDMI-re a hangot valahogy?
-
droetker
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy Dune HD TV 102w médialejátszó tud kezelni minden gond nélkül egy 3tb-s, saját tápos HDD-t?
(WD My book 3tb 3.5" USB 3.)
Köszönöm, droetker -
Patice
nagyúr
válasz fotobolond #413 üzenetére
Red hűvösebb (általában), mint a green, de a green sem a forró fejűségéről híres.
Kb. szerintem kézmeleg lesz mind a kettő használat közben (max. 40 fok körül megállnak).
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
fotobolond
tag
Köszönöm a válaszokat!
A hdd-t nem mozgatnám a Dune és a számítógép között, a fájl mozgatásokat (törlés, másolás, stb) a Dune-n belül végzem el egy usb-s külső hdd segtíségével.
HDD
Lekopogom nekem a Green-el eleddig semm problémám. Mivel nincs nagy árkülönbség a Red és a Green között, emiatt merült fel a Red lehetősége.Ha a Red mellett döntök mennyire veszélyeztett a túlmelegedés, ha csak az egyik hdd Red illetve ha mindkettő? Mennyivel melegebb mint a Green széria?
Eladó cuccok: LG V10 - RINGKE Fusion Crystal Clear tok - Új http://hardverapro.hu/apro/ringke_fusin_crystal_clear_tok_lg_v10_-_uj
-
Patice
nagyúr
válasz fotobolond #409 üzenetére
Mivel Linux alapú a Dune FW-e (is) ha jól tudom, ezért ha a HDD-ket a Duóban tartva akarod használni, akkor Ext3/4 file rendzsert javasolnék. Ezt könnyebben és gyorsabban tudná kezelni a Dune az NTFS-hez képest. A sűrű adatmozgatások miatt is Ext3 vagy 4, de ne számíts majd ennek ellenére sem túl nagy sebességekre hálózaton keresztül. Kb. 10-12 MB/s lesz!
WD Green szerintem megfelelő bele a fejparkolgatás ellenére is. WD Red lehet, hogy halkabb lenne, meg kevésbé rezonálna, de szvsz. médialejátszóba felseleges.
-
blakey
titán
A DUO-val formázd, mondanám azt hogy ext2/ext3-ra de ha sűrűn mozgatod, akkor teljesen jó az NTFS, nekem mindkettő NTFS-re van formázva és hibátlanul teljesítenek, mindkettő WD Green, nincs velük sermmi baj, teljesen jó és elég a Green, nem kell red.
#412) Patice
Ezt könnyebben és gyorsabban tudná kezelni a Dune az NTFS-hez
Nem vettem észre semmi különösebbet, max azt, hogy nem tudom átmenteni egy másik médialejátszóba ha EXT-re van formázva, sajnos akkor időigényes újra hasznáhatóvá tenni a másik lejátszóban. Én ezt megszívtam már 2X, azóta NTFS. Könnyú a kezelhetősége, rendszercuccok meg SD-kártyán vannak.
Két Green van a lejátszóban és nem rezonálnak, előtte az egyik samu volt, na az bezavart, ott volt rezonálás.[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
WD Red-et vegyél. A Green nem igazán jó széria.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
fotobolond
tag
Sziasztok!
HD Duo készülékkel kapcsolatban merültek fel kérdéseim, remélem megtalálom itt a válaszokat.
Abban az esetben mely formázási módot javasoljátok, ha az adott HDD-n sűrűn történnek adatmozgatások és állomány törlések?
A közeljövőben szeretnék vásárolni egy második hdd-t is. A különböző oldalak és a forgalmazó azt javasolják, hogy alacsonyfogyasztású modellek között kell keresgélni (pl: WD Green).
Jelenleg egy 3Tb WD Green üzemel a lejátszóban és emellé szeretnék egy másik hdd-t? Érdemes e más típus mellett dönteni (pl : WD Red) vagy maradhatok a Green széria mellett. Mit javasoltok, hogy ha a megbízhatóság a legfontosabb?
Köszi, üdv:
Eladó cuccok: LG V10 - RINGKE Fusion Crystal Clear tok - Új http://hardverapro.hu/apro/ringke_fusin_crystal_clear_tok_lg_v10_-_uj
-
lemmy9
őstag
HD duon megoldható, hogy leállítsa a nem használt HDD-t?
Szerintem!
-
MODERÁTOR
Azt mindja a h1: new fw is available: 140610_0131_b8.
Érdemes/szabad felrakni? Ez beta még, ugye?Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
dh66e
veterán
Valami biztos van ez nem normális működés nézd meg működés közben hogy mennyire melegszik ill próbáld ki másik pennel is.Szervizben meg tudják nézni hogy mi nem smakkol.Elektronkával foglalkozó személyek meg tudják nézni vagy szervizbe viszed.
(#401) liszi70
Ezt gyeniko írta nemrég a médiaplayeres topicban:"Dune Smart D1 kikapcsolja a Sharkoon házban lévő HDD-t készenlétben is".
.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Kivel tudnám ezt megnézetni? Mostanában az látszik, hogy van rendszermeghajtó, tehát felismeri, de pl. Dune store-ról nem tudok rá telepíteni, mert hibát jelez.
Korábban 1x már szétszedtem, kivettem belőle, hogy tán a pen hibás, de gépen átvizsgálva semmi hibát nem talált. Talán túlmelegszik a pen?[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
nagyúr
"Le kell próbálni."
Igen, köszönöm, én is ezt tartom a leghatékonyabb megoldásnak, de rendelés előtt azért az ember tájékozódik, mert nem szívesen küldözgetek vissza az elállás jogával élve. (Egyébként tisztában vagyok vele, hogy sokismeretlenes az egyenlet, csak kíváncsi vagyok mások tapasztalataira is, még akkor is, ha nem lesz teljesen analóg az én helyzetemmel, mert függ a lejátszótól, a HDD-től, a rack chipjétől és a szoftverétől is. )
Egyébként lassan tárgytalanná válik a kérdés, mert égen földön nem kapható USB3-as Sharkoon Rapid-Case 3.5". Sok helyen van feltüntetve, de mégsincs.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jövedelem
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Lg OLED77CS9LA 196CM 4K, SMART PRÉMIUM OLED ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest