Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoagel
csendes tag
Most már értem, ezek szerint CTR-ben voltam (NDZ-n kívül), és már tudom is mit jelent.
Az MDS valóban engedte 40 méter alatt (felette nem ezt írtam is), de a DJI Fly folyamatosan írta hogy Ferihegy approach és azonnal fejezzem be amit csinálok. 10 méterre se repültem fel, a fák alatt voltam. Amúgy itt 1200 lábon (kb 360 méteren) szoktak repülni kisgépen és helikopterek is, szóval aki kicsit feljebb megy az lehet befigyel az ablakon.
Amúgy mi számít lakott területnek? A Népliget, vagy a Városliget lakott terület?
A város közigazgatási területére gondolnak a lakott területtel?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest