Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• cd334

tag

válasz twine #72608 üzenetére

Nagyon örülök, hogy egy kis beállítással ennyit javult a élmény! :D
    Nekem valamiért a 75mm 1s mobula7 v3 vázban nagyon jellos volt, attetem egy mobula7 v2 vázba és láss csodát yello eltünt(igaz új propokat is kapott). V4 vázat kéne kipróbálni, de most nagyon elszálltak az árak...

Már én is repültem a héten, azért meglátszott a téli kihagyás.

Most akksit kell beszerezni, mert az 1S aksiaim már két évesek és már eléggé legatyásodtak. 2S-ből is kell némi frissítés, mert amit tavaly 90% használtam (több mint 40 start) azok is eléggé ernyák lettek. De ez már csak egy ilyen buli...

Most azon filózok hogy 1s esetén maradjak ph2.0 vagy térjek át gnb27-es csatira. Elvileg van már itthon egy marék gnb27 csatim és a kedvenc sárga gnb akksijaim mind kaphatóak ezzel a csatival, csak a drónokon és a custom töltő boardomon kéne cserélnem. Valahogy BT2.0 nem tudom.

Illetve az ELRS rendszerről most már van annyi tapasztalatom, hogy 100% megérte leváltani a crossfire rendszert. A vevők olcsóak, szinte mindenki gyárt hozzá mindent és sw-es szolgáltatásban is nagyon szépen fejlődik, egy deka FS se volt. Már csak a két legkisebb gépemen maradt a beépített spi vevő, mert ott minden gramm játszik(mondjuk ott a redpine protokollt kéne kipróbálni).

Most még minden gépemen 4.2.x BF fut de nagyon kacérkodom a 4.3-mal, bár még csak RC.

Már nagyon várom a jó időt...

Új hozzászólás Aktív témák