- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
SpydeR3412 #56474 üzenetére
Őőő én nem azt írtam hogy géppel, hanem hogy képpel.
Nem az hogy nem akarom kipróbálni a repülést, hanem hogy nincs rá időm, vagy sokszor kedvem sincs hogy ilyesmivel foglalkozzam.
Van 2db megépített gépem(a többi mellett) amiket itt is mutattam már, de még egyikre sem volt időm hogy egyáltalán tudnak-e repülni.
Felénk úgy 100 napból 110-en fúj a szél, szeles időben meg pláne nincs kedvem szórakozni, ha meg véletlenül nem fúj és esetleg kicsi kedvem is lenne hozzá, akkor meg naná hogy melóban vagyok.
Volt ilyen szobába való zsebpiszok nekem is, de sürgősen megszabadultam tőle, "annyira tetszett".
Esténként még csak elpiszmogok, bütykölgetek kicsit, de így hogy nem használom őket, attól is egyre jobban elmegy a kedvem.(#56475) varadigabor:
Ide is csak a fentieket tudom írni.
A videókat valóban nagyon le tudja rontani a Youtube, csak ugye az eredeti meg sokszor elég nagy a feltöltéshez.
Azt hittem annyira ramaty a kép, mert valami katasztrófa volt.
Igaz én is repültem már pocsék kamera képpel, most már vannak elfogadható képet adó kameráim, viszont nem repülgetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest