Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arti1
aktív tag
válasz
Teréz Atya #17099 üzenetére
Köszönöm!
Most először csinálok ilyent, ezért lenne még két kérdésem
Melyik a fő csatlakozó a B6 minin?
A kettő közül a barna megy bele?
+1 kérdés: ha vettem volna paralel boardot,tudná monitorozni egyenként az 1s akksikat? -
Arti1
aktív tag
Ezt hogy kötöm hozzá a B6 minihez? elég csak az egyik csatlakozót a kettőből? (Ha egyszerre szeretnék több ugyanolyan 1S akksit tölteni vele)
-
mgy
senior tag
Megjött nekem is a Fluoreon. Jó bele a H8 mini akksija (a 3D-é nagyon szorulva megy csak bele), és passzolna a propija is (ha nem akarnánk fejjel lefelé repülni
). A propik méretre kisebbek, mint a H8 3D, ránézésre pont annyival, hogy kisollóval hasonló formájú gettó bullnose gyártható.
Nehezebb, mint a mini, valszeg nem is megy majd addig. De tetszik ahogy repül, nem egy ideges állat, eredeti áron se rossz, de ennyiért tényleg kihagyhatatlan! -
framling
tag
Sziasztok!
NiZn akksikat használtok taviranyitoba? Érdemes atterni a sima 1.2v-osokrol erre? Láttam YouTube vidit, ahol azt állította a faszi, hogy ettől nagyobb a hatotavja... Nem csinál fix es stabil feszültséget az akksikbol a phantom taviranyitoja ? -
DJGABI
addikt
válasz
_X10Dead_ #17091 üzenetére
Nem véletlen volt ez ilyen olcsó.... H8 akksi valszeg jó. Egy 600mAh-st poénból ráakasztottam, érezhetően szenved vele, a 350essel nem tudom mit kezd majd. De szerintem mire ideér a motorok úgyis kuka. Inverzbe már nem is tud repülni olyan rosszak. Ja és 5$ a motor szett, <7$ a komplett gép (még mindig akciós). Más egyéb kérdés? 😂
-
_X10Dead_
aktív tag
Hát, evvan :-(
Van itthon egy csomó rendesen működő töltő, én voltam a barom, hogy nem vágtam ezt a fost egyből a kukába...
Ami igazán kínos, hagy van vagy 30 1S elem itthon, de ilyen pici nincs.
Illetve nem tudom, hogy csinált-e valami bajt a túltöltött elem a katica agyával. -
Bornie127
aktív tag
válasz
Jackal2 #17069 üzenetére
Repültem vele egy akksit. Sokkal erősebb mint a Syma :-) Jobban bejön az irányítása is, a távja viszont nem annyira bejövős. Eséseket jól bírja.
Lassan viszont favágás, kell az a mini :-) nagyon felköltözött a fára.
Azt mondja a párom, tegyük ki az udvarra a távot, meg akksikat, hátha megéhezik, lejön érte, és akkor elkapjuk. Mondom neki, hülye vagy. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
maj-viktor #17083 üzenetére
Csakhogy idegesitsem az ittenieket, nekem szerdan kihozta a postas. Mult csutortokon fogtak meg, penteken jott az ertesito. Aznap valszoltam, hetfon reggel visszaigazoltak. Igy is lehet.
Es nem kellett semmit sem elore-hatra jelentgetni. Viszont gyakrabban fogjak meg a csomagjaim mint a hatar tuloldalan. -
maj-viktor
őstag
válasz
SpydeR3412 #17082 üzenetére
Legutóbb még 20nap volt (Magyar Posta esetén)
bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol3resz
"Tájékoztatjuk, hogy amennyiben nem kezdeményezte a küldemény vámkezelését értesítésünk alapján, úgy a - hatályos jogszabályok figyelembe vételével - 20 nap átmeneti vámraktári megőrtést követően a küldeménnyel kapcsolatban a feladó rendelkezése szerint járunk el."
[link]DHL futár esetén jóval rövidebb, asszem talán 3-5nap
-
SpydeR3412
aktív tag
Ha megérkezik a vámköteles küldeményem, mennyi időm van benyújtani a papírokat? Meddig tárolják?
-
DJGABI
addikt
válasz
_X10Dead_ #17079 üzenetére
azt mondtam már, hogy a töltőkábel is kontaktos, amit adtak hozzá?
perszehogy nem vigasztal, mert attól én még nem tudok repülniaz vigasztal valamelyest, hogyha teljes áron/itthon vettem volna ezeket akkor idegesebb lennék. meg komolyabb gépeknél is előferdül ilyesmi.
gondolkozok az Q7-nek a 820-as motorra alakításán, elvileg azok tartósabbak [link] bár most bevásároltam 720-asokból egyelőre azokat használom (majd) el
(#17080) még jó hogy adnak hozzá 2 tartalékot. de amúgy mondom én komoly lehet a QC
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
DJGABI #17077 üzenetére
Nincs saját topicja. A bizniszt az U807-es topicba küldték be, és talán a Tarantula X6-os, meg a 1505-ös topicban esett még róla szó.
Rajtunk a sor, hogy megnyissukA tracking meg pont olyan, mint az enyém, még a a percek is stimmelnek.
Nagyjából annyit jelent, hogy belépett az EU-ba, és innen csigapostával jön tovább. Én nem bánom, ha autóval hozzák, mert akkor biztos nem bontogatja senki Ferihegyen (Ami ugye ez esetben ultra-szopó lenne)Biztos nem vígasztal, de talán megnyugtat kicsit, hogy nem veled van a baj. Nálam a géppark érzékelhető hányada betegen vagy véres torokkal érkezett. A D97-es talán ha fél órát repült mielőtt elkezdett húzni. Az első 1505-ös már akkor, mikor kijött a dobozból. Az Aviax-on is volt már motorcsere, de azt tényleg ütöttük-vertük. TS X6-os range problémákkal küzdött, a Walkerával meg az első repülésnél dobtunk egy gyenge hátast a FOD miatt. Nagy baj nem történt, de az ÖSSZES propomat lezúzta és csak kettőt adtak hozzá tartalékba. Az X8-asnak a prop-védői törtek mint a ropi, de ez utólag nem is gond, a Nihui meg szoruló bal elsővel érkezett... Azt mondtam már, hogy az egyik XK-nak kontakt hibás az akku-csatija az első perctől fogva?
Na, ennek fényében máris szebb az élet nem?
-
DJGABI
addikt
válasz
_X10Dead_ #17065 üzenetére
mármint van külön topicja ennek a klónnak vagy mi? Nem találom, de kíváncsi vagyok mit írnak róla. Linket tudsz adni hozzá?
Nem is igazán néztem a Florecita trackingjét, de tessék: [így néz ki]
Az ebayeshez meg ugye nincs is (asszem)Viszont: a brushed gépek istene engem nagyon nem komázik. Repültem egyet vele (na jó, mikor megjött persze kipróbáltam működik-e, de most teli akksival) összeszedett pár porcicát, prop le meg vissa - és az egyik motor már morog. Nem jósolok hosszú életet neki. Vagy csak én fogom ki az ilyen quality check-n épp csak átcsúszó gépeket
Tudtam én X1-gyel kellett vna kezdeni
-
Bornie127
aktív tag
Az a vicces, hogy sikerült "megrázni". A medencháló 5m-es teleszkópos alu szárához kábelkötegelővel hozzátoldottam egy 2m-es mogyoróágat, amit karónak hagytam meg.
Ezzel áttúrtam, rángattam, de semmi. Kitolt velem a fa, mert olyan 12 m magas lehet. Ha lenne hely, ahova dőljön, reggel kivágtam volna. (Tervben van)
Fpv-m nincs, de a párom is mondta, mi lenne, ha az x5c-vel felmennénk körülnézni
Azt könyebb leszedni
-
Bornie127
aktív tag
-
Bornie127
aktív tag
válasz
DJGABI #17064 üzenetére
Nekem a fluoreon 18-án kapta meg a brüsszeli státuszt.
A kamu tarantula még sehol sincs.
Az elárazott Nihuit ma hozta az MPL, a fórumtársak már korábban megkapták. Már nem számítottam rá.2016. 04. 09. 12:15 - Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
-
molnigee
aktív tag
válasz
shaddam #17061 üzenetére
Igen, így már nem ér le a gimball a fűben sem
Paraszt megoldás, de két tejes flakon kupakját ragasztottam odaAzon gondolkoztam nem túl sok e neki a plusz súgy, gimbal + kamera + 2cellás aksi ugye.
Most így hogy leszedtem mindent róla, vettem észre hogy milyen könnyű is a gép
És milyen könnyedén repül így. Korábban mondtad hogy nem jó ötlet a gép aksijára kötni a gimballt meg a fpv-t is, pedig lehet ki kellene próbálni, meg egy könnyebb gimballt szerezni.A gyári felállásban is rá lehet kötni fpv-t meg gimballt, tehát bírnia kellene nem? Csak milyen kábel kell ehhez?
Nem nagyon találom hogy hogy tudnám kétfele osztani a gépből kijövő 12V-ot. -
_X10Dead_
aktív tag
-
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Jackal2 #17048 üzenetére
Az amik vazze, azok tudnak!
Van ugye a 0.55lbs-hez kötött választóvíz a regisztráció kapcsán.
Ott úgy néz ki, értik, hogy ha azt akarják, hogy a nép be is tartsa a szabályokat, akkor azt úgy kell megfogalmazni, hogy az uccsó redneck is megércse:
FAA's UAS Registration FAQ: "Two sticks of butter weigh 0.5lbs" -
Arti1
aktív tag
válasz
Teréz Atya #17057 üzenetére
Valahogy kiderítem mi lehet a gond, majd jelzem, ha van előrelépés...
A BG-dal is össze kell vesznem, hogy CN-ből már ideért a h8 mini, EUR-ból még még mindig nem jött az X5C... -
Arti1
aktív tag
Már linkelni nem tudok, csak bemásolom.
http://m.ebay.co.uk/itm/HOT-SKYRC-iMAX-B6-Mini-Balance-Charger-Discharger-for-RC-Battery-Charging-Y4D3-/252317519630Nekem valahogy megbízhatónak tűnt elsőre, azért mertem megvenni.
Most sem vagyok meggyőzte, hogy hamis, csak a kód zavar... -
Arti1
aktív tag
válasz
Teréz Atya #17053 üzenetére
Jó kódot írtam be, matricáról a tetején a 6 karakteres serialt, (nem a töltő saját serialját a fehér csíkról), majd alatta a 16 jegyű kódot.
Azért is furcsa, hogy nem fogadja el, mert tényleg van rajt még micro USB is, doboza is nagyon eredetinek tűnik, minden passzol, drótok is vastagok, nem hajszálvékonyak, mint egykét hamisítványnál... kódos matrica is csillivilli, hologramos, szivárványszínű...
csak a kód nem működik, nem tudom, mi lehet a baja...
Kerestem neten másik kódot, az működött, nem az internetemmel vagy a böngészővel van gond...
Azért kíváncsi leszek, mert ha az eladó tudja, hogy csak eredetit árul, úgyis lerúg, akkor nem fogom megtudni, hogy tényleg eredeti-e, és csak valami adatbázis hiba lehetett pont a matricámnál...
Mondjuk mondhatja bárki, hogy csak eredetit árul...
Ha meg engedékeny az eladó, akkor vagy tudja, hogy jó kis hamisítványokat ad el, vagy csak nem akar negatívat és enged valamit... ekkor sem fogom megtudni, hogy most tényleg eredeti-e vagy sem...
Ha lufit csinál majd pár akksimból, akkor majd úgyis kiderülJa dehogy akarom megsemmisíteni, csak valahol olvastam, hogy az ebay-nél az a policy hamis terméknél, hogy akkor kapsz refundot, ha igazolod, hogy megsemmisíttetted, nem engedik visszaküldeni, mert hamis áru nem ugyanaz, mint a hibás... de ez hamis nike cipőknél meg divatdolgoknál volt, talán erre nem vonatkozik, de ne jussak el odáig, semmi kedvem állandóan a kis kínaiakkal huzakodni...
-
-
molnigee
aktív tag
Ma megneztem milyen stabil a lányka üresen, gimbal és kamera nélkül, hmm elég jó szerintem
x380 stabilitás teszt -
Arti1
aktív tag
Újabb tapasztalat:
Megérkezett ebay-ről a Skyrc Imax B6 mini. Megszólalásig hasonlít az eredetire, doboza, feliratai, stb., nem egy gagyi hamisítvány, teljesen profi. Hátulján ott a hologramos autentikációs matrica, lakaparós kóddal. A kódot hiába adom meg a SkyRC hivatalos oldalán, azt írja, valószínűleg nem eredeti, vegyem fel a kapcsolatot az eladóval... Meg is írtam neki ebay-en, kíváncsi vagyok a reakcióra...
Ha valami hamisítvány, azt visszaküldéssel cserélik, vagy el kell vinnem megsemmitsíteni és papírt hozni róla? (nem jó, ha a fórumról ad papírt valaki, hogy megsemmisítette, rendes hivatalos helyről kell hozni, mintha valami ilyent olvastam volna még anno hamis ruhaneműk meg egyéb dolgok paypalos intézéséről, de az már régen volt, meg azóta különvált az ebay meg a paypal.)
Volt már valaki hasonló helyzetben mostanában, hogy valamiből hamisat kapott? -
FireKeeper
nagyúr
ESC-t valaki próbált már arduino-ról/akármilyen mikrokontrollerről vezérelni? arduino nanoval próbálkozok, feltúrtam már a netet, de nem nagyon akar megnyikkanni, ha valaki tud okosat mondani, itt válaszolhat, vagy privátban is megkereshet.
köszi
-
Jackal2
senior tag
válasz
Teréz Atya #17046 üzenetére
Volt egy kampány az EU-ban a Dihidrogén-Monoxid betiltásával kapcsolatban, érdemes mindenkinek elolvasni, mit ír a link.
Durva
Aztán ezt is olvassátok hozzá: Dunnig-Kruger hatás.
Na ez jellemző arra a topicra.
-
medvegy
aktív tag
Ma szerzett a Gearbest egy vagyis kettő pirospontot nálam. (Eddig nem nagyon bővelkedtek benne. Pl még január végén rendeltem tőlük egy EKEN-t, ami azóta sem érkezett meg. Igaz szerencsére a PayPal visszaadta az árát.) Most viszont rendeltem tőlük SJ Cam aksikat töltővel meg LiPo zsákot és kevesebb mint két hét alatt meg is kaptam Kínából 😉
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #17045 üzenetére
Hehe, en mar tegnap megmondtam, hogy fognak reagalni. Sajnos igazam lett.
-
Jackal2
senior tag
Okos téma a drónok betiltásáról a prohardveren.
-
KisApám
addikt
válasz
kimista #17039 üzenetére
Azért a hozzászólásoknál van jó pár kérdés a géppel kapcsolatosan:
Pl.: 1. hatótáv mekkora?
(egy hozzászóló szerint kb. 300 méter az eddigi gépek tapasztalata alapján)
2. FPV van-e hozzá?
(egy hozzászóló szerint a távirányító tartóján nem látszik, hogy mobilt, tabot rá lehetne rakni)
3. ha be van programozva a gép hová menjen és milyen úton jöjjön vissza, ezt magától megteszi, vagy rá kell segíteni?
4. Illetve valaki a leszállólábak miatt panaszkodott a képek alapján.Kell a géphez még gimball+kamera. A gép 330 dolcsi, gimball kb. 50 dolcsi, egy jó kamera kb. 90 dolcsi, azaz majd 500 dolcsi együtt. Akkor inkább kicsit rápakolok, és veszek egy DJI Phantom 3 Standard-ot átszámolva itthon 600 dolcsiért. És ha valami baja van, itthon gariztatni tudom, hatótávja jobb, meg mittudomén
-
kimista
aktív tag
cheerson cx-20 utód hobbikingen:
quanum nova PRO -
framling
tag
JJRC-X1-e van esetleg Bp. környékén valakinek?
-
zarew
senior tag
Jót röhögtem ( alulról a második termékkép )
-
cris78
őstag
Ha minden igaz már Brüsszelben van a kis 6,01$-os katica
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
framling #17021 üzenetére
A lényeg, hogy a szándékosannemírokdrónt-ok a jelen szabályozás alapján pilóta nélküli légijárműnek és/vagy repülőeszköznek minősülnek ártól, mérettől, kialakítástól, felhasználás céljától stb. függetlenül, amennyiben 5 cm-nél magasabban vannak a földtől, így elvileg engedélykötelesek.
"légijármű: bármely szerkezet, amelynek légkörben maradása a levegővel való olyan kölcsönhatásból ered, amely más, mint a földfelszínre ható légerők hatása."
"A Légiközlekedési Hatóság, az állami célú légiközlekedéssel összefüggő feladatok tekintetében a Katonai Légügyi Hatóság engedélyével repülhet a magyar légtérben az a légi jármű, amely vezető nélküli repülésre alkalmas, továbbá a jogszabályban meghatározott repülőmodell, illetve repülőeszköz. Lakott terület felett a modellrepültetés a légiközlekedési hatóság engedélyén túlmenően csak a helyi önkormányzat által feladatkörében kiadott rendeletben kijelölt területen és feltételek mellett hajtható végre.”
Repülőmodell: olyan önálló repülésre nem képes, távvezérelt merev- vagy forgószárnyú légijármű, valamint ballon, amelynek vezetését nem a fedélzeten tartózkodó személy végzi, felhasználása kizárólag hobbi vagy szabadidő eltöltése céljából történik, továbbá a fedélzetén nincs adatrögzítésre, adatátvitelre, valamint helymeghatározásra alkalmas eszköz;"A Légiközlekedési Hatóság nem erőlteti az ellenőrzést, mert tisztában van vele, hogy a jelenlegi környezet egy vicc, de ha valaki rád küldi a Yardot, akkor kellemetlen perceknek nézel elébe.
Ha a géped a törvény betűje szerint repülőmodellnek minősül, akkor kisebb a baj, mert azzal már a Hatóságnak is ciki foglalkozni, de a Rendőr ettől még kötözködhet veled, ha nyomós oka (utasítása) van rá.Karikírozva a 27 grammos kamerás mikroquad az tömegpusztító fegyver, de a 25 kilós octacoptereddel nyugodtan röpködhetsz a ha leszeded róla a kamerádat és a telemetriát.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Teréz Atya #17018 üzenetére
Van hát, rá is rakom, hogy keményebb legyek
-
zarew
senior tag
A baangoodnál pénteken vásároltam 180 dodóért,de benéztem valamit és rögtön refundoltam. Kb mennyi idő lehet míg visszajön ( otp )? Csinált már valaki ilyet? Meddig lebeg a semmiben a pénzem?
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
KisApám #17009 üzenetére
Nem létezik, hogy teljesen egyedi meghajtással és propokkal rendelkezzen.
Csinálj róla közelit, Hogy lássuk a furat alakját, mérd meg a furat hosszát, belső átmérőjét aztán osszd meg velünk. Van itt egy csomóhülyegyűjtő, akinek hegyekben állnak otthon a mindenfélék, biztos találunk hasonlót... -
framling
tag
válasz
dudicukrasz #17019 üzenetére
Sziasztok!
Biztos van valami szabály, esetleg szokásjog, max nem egyértelmű. Mivel én is "beléptem" a klubba utána fogok járni, csak ha valaki már talált konkrétumot, az segítség lenne.
A bárki, bárhol, bármikor szinte biztos, hogy nem lesz tartható hosszú távon, (a siklóernyősöknél, sziklamászóknál, SUP-osoknál se lehetséges ez - őket ismerem közelebbről), szerintem reális célokat kell közösen kitűzni, azok elérésére szervezetten (egyesület?) fellépni, és széles körben (youtube, média, verseny) népszerűsíteni.
De majd a hajógyárin dumálunk egyszer élőben -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #17007 üzenetére
nahát, felraktam este, mire felkeltem, bezöldült, akkor lehet tényleg csak a balanszolással vacakolt ennyit. 12,35V-os a telep fesz, erre már azt mondom ok.
ma vagy holnap kisütöm névleges érték köré, megnézzük mennyi kakaó van benne, meg amúgy is azt olvastam nem jó feltöltve tárolni. -
dudicukrasz
tag
válasz
kimista #17012 üzenetére
"Kimesz, aztán vagy elkapnak vagy nem."
És mivel egyre olcsóbbak és egyre több a drón,ez csak egyre rosszabb lesz.
Persze filmezhetsz tarlót meg szántást,ott talán békén hagynak,de én itt pesten már nem zavarnám fel a phantomot,vagy legalábbis járna a szemgolyóm mint a pingpongmeccsen hogy jön e valami okos.
Mert szeretett rendőrségünknek,gyakorlatilag minden faszságra van kapacitása,csak általában arra nem ami igazán fontos lenne.
Elég ha csak az utolsó egy évet nézed,hogy beindult itt a topik,kezdett mindenki symával,ma meg már azt sem tudja mit építsen,a sajtóban is napi szinten jelennek meg cikkek,mert ez menő,viszont minél népszerűbb lesz,annál sanszosabb hogy szabályozzák,vagy adóztatják,há má mé ne -
Watt25
veterán
válasz
Teréz Atya #17015 üzenetére
A bronzfogaskerek talan meg a gepet is tuleli
Sokra nem megyek vele, ha úgy is gyakran kell cserélnem a motort.
Mondjuk egyelőre még nem kell cserélnem, szóval, majd később derül ki, hogy jó-e... -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Watt25 #17014 üzenetére
Ugy latszik veletlenul a dragabbik verziot kuldte. A dromida / V959 bronzfogaskerekeinek fogai sem haromszog alakuak, hanem inkabb otszogletuek.
Probald ki. Ha nem szorul, nem lotyog akkor nyertel az uzleten. A bronzfogaskerek talan meg a gepet is tuleli, csak rohadtul nehez leszedni ill. feltenni. -
Watt25
veterán
Most jött meg az X5C-mhez ez a rendelésem. A képekkel ellentétben nem műanyag, hanem fém (bronz?) fogaskerekek vannak rajta, és ráadásul a fogak eléggé lekerekítettnek tűnnek, nem pedig hegyesek. (Most nem látom az eredetit, de úgy rémlik, az hegyes fogú.) Jól sejtem, hogy ezek a fogaskerekek nem lesznek nyerők?
-
-
shaddam
aktív tag
Erre kíváncsi leszek mit takar, meg mennyiért. 1-2 év aztán 2 kamerával 3d-ben megy az fpv
-
framling
tag
Hi!
Ha már szóba került a legális repülés, nem tudja valaki linkelni a vonatkozó jogszabályokat? Illetve (jogilag) miért számít másnak a quad röptetés mint egy "sima" szabadidős vfr repülés (siklóernyő, sárkány, ultralight...)? -
Watt25
veterán
Megjelent az első H-s Syma.
-
FireKeeper
nagyúr
valakinek nincs esetleg vmi olcsójános akármilyen noname PDB-je 250-es quadhoz? kis négyzet alakúra gondolok, aminek ugyanott vannak a furatai mint a vezérlőnek, nem a teljes alaplap méretűre. az se baj, ha nincs rajta BEC, sőt, olyan jobb volna amin nincs.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnarpeter #17005 üzenetére
Kb. ja. Azert megneznem, nem koszolodott-e el a fogaskerek, tengely, etc.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Pikachu24 #17002 üzenetére
X5C-nél nekem is beleért flipnél alig hallhatóan, de fejjel lefelé a védőket alátámasztva, majd középre egy könyvet téve finoman távolabb hajlítottam őket
X5C megint: öregedő motorok miatt lehet az, hogy nem bír emelkedni úgy, mint korábban tette? Merülő akkunál már néha fel sem megy. A hátsó két propnál nagyobb ellenállást vettem észre, kézzel pörgetve hamarabb megállnak és zajosabbak is az elsőknél.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest