- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Pilisi01 #9065 üzenetére
Ja hát igen, én ilyen fiszf@sz propellereket nem rakok rá. Ha már szóba jött: mivel gyári DJI-t már nem lehet kapni, vettem Masterairscrew-t. Amellett, hogy nem lehet összehajtani, ezáltal kicsit kényelmetlenebb a használata, nem tudok rá rosszat mondani. Ja de, mocskos drága. Viszont valamelyest tényleg halkabb (csodát azért nem kell várni, de beltérben érződik műszer nélkül is), minden más tekintetben meg működik rendesen. Cibáltam sport módban is 4 akkun át, nem melegedettt jobban a motor vele érzetre, és az akku is kábé annyit bírt, mint szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged