Hirdetés
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Majd még tesztelem ezt a dolgot mert az eddigi DJI cuccaim -van jó pár
- nem csinálták. Az is igaz, hogy jellemzően kint használom őket ez meg most beltéri próbálkozás volt. Például a Macic Pro-val mikor a Salgói Várat fotóztam igen sokáig volt a gép starthely alatt és onnan is fotóztam a várat miközben -10 ;-15 méter magasan repült a vár körül gond nélkül.De a logot visszanézve itt még bekavarhatott a GPS is. Az épületen belül értelem szerűen nem volt, de az átriumban repkedés közben úgy tűnt a logból, hogy valamit néha elkapott és lehet, hogy ez kavarta meg.
Az biztos, hogy magassági limit elérést (30m) jelzett -0,8 méternél. Különben a limit 120 méterre volt állítva, de azt még nem néztem, hogy zárt térben GPS nélkül ezt hogyan kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Beszámítás! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- nem csinálták. Az is igaz, hogy jellemzően kint használom őket ez meg most beltéri próbálkozás volt. Például a Macic Pro-val mikor a Salgói Várat fotóztam igen sokáig volt a gép starthely alatt és onnan is fotóztam a várat miközben -10 ;-15 méter magasan repült a vár körül gond nélkül.